Lika bra att köra Dagens Middagstips när man ändå är igång.
Känner att jag har flödet nu......
Hittade ett recept på recept.nu
Falukorvs och blomkålsgratäng!
Familjen smaskade i sej med glädje, några tog till och med om.
Det tar jag som ett gott betyg!
- Man steker skivad falukorv lätt och lägger omlott i en form.
- Stek skivad, gul lök och lägg uppepå.
- Förväll ett blomkålshuvud i buketter och lägg på löken och korven.
- Gör en bechamelsås eller köp färdig, blanda i 1 msk dijonsenap och häll på.
- Strö rikligt med riven ost och lite ströbröd på toppen.
- Gratinera i 225 grader ca 20 minuter.
- Jag piffade till det med lite persilja innan fotografering. Grönt blir ju så bra på bild!
Hej på en stund!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar