I dag ska jag lägga mej tidigt, alldeles strax för att vara noggrann.
Lilla maken som ikväll slängde sopor tillsammans med Niclas kom hem och hade bjudit hjälpredan på middag.
Åhh, herregud tänkte jag. Det var ju inte ens gott!
Men se de tyckte dom! Dom åt upp hela innehållet i formen och sa att det var mycket gott.
Tydligen är smaken som baken och tur är väl det?
Men inte en enda maträtt lagad av mej slinker ner utan den sedvanliga expertkommentaren från stjärnkocken.
Ikväll tyckte han att jag hade kunnat kryddat med någon annan krydda som han för tillfället inte kom på vad den hette.
Jag hade kryddat med dom kryddorna som stod i receptet, rakt av!
Följer recepten slaviskt, tycker det blir bäst så.
I morgon ska jag och Emilie åka och söka upp lite sugarpaste, eller sockerpasta. Tårtbagaren i familjen ska försöka sej på att göra lite annorlunda tårtor till sin födelsedag nästa fredag.
Är inte det minsta orolig, det kommer hon klara galant.
Sockerpasta verkar var det man använder nu för att göra fint dekorerade tårtor.
Har ägnat mej åt min favoritsysselsättning....googlat! Och det blir Panduro vi kommer besöka i morgon i jakten på sugerpaste.
Dags att avsluta kvällen.
Känner mej nöjd med dagen, bokat en billig resa till förhoppningsvis ett underbart resmål.
Lagat en äcklig blomkålsgratäng som maken tyckte var skitgod.
Nej, jag tror jag struntar i att sova nu det blir nog en balja the istället.
Lilla maken som ikväll slängde sopor tillsammans med Niclas kom hem och hade bjudit hjälpredan på middag.
Åhh, herregud tänkte jag. Det var ju inte ens gott!
Men se de tyckte dom! Dom åt upp hela innehållet i formen och sa att det var mycket gott.
Tydligen är smaken som baken och tur är väl det?
Men inte en enda maträtt lagad av mej slinker ner utan den sedvanliga expertkommentaren från stjärnkocken.
Ikväll tyckte han att jag hade kunnat kryddat med någon annan krydda som han för tillfället inte kom på vad den hette.
Jag hade kryddat med dom kryddorna som stod i receptet, rakt av!
Följer recepten slaviskt, tycker det blir bäst så.
I morgon ska jag och Emilie åka och söka upp lite sugarpaste, eller sockerpasta. Tårtbagaren i familjen ska försöka sej på att göra lite annorlunda tårtor till sin födelsedag nästa fredag.
Är inte det minsta orolig, det kommer hon klara galant.
Sockerpasta verkar var det man använder nu för att göra fint dekorerade tårtor.
Har ägnat mej åt min favoritsysselsättning....googlat! Och det blir Panduro vi kommer besöka i morgon i jakten på sugerpaste.
Dags att avsluta kvällen.
Känner mej nöjd med dagen, bokat en billig resa till förhoppningsvis ett underbart resmål.
Lagat en äcklig blomkålsgratäng som maken tyckte var skitgod.
Nej, jag tror jag struntar i att sova nu det blir nog en balja the istället.
Undrar om inte Lindah har bra recept på sån där paste. Tror det är lite sånt hon håller på med i sina amerikanska bakverk.
SvaraRadera