3 april 2014

DagensMiddagEnSucceUtanDessLike


 Ni får ursäkta detta tjat om dagens middag. Men det var ju så kul att lyckas med något som blev så förjäkla gott.
Utan att skryta så tycker jag att jag lyckats bra, smakade som på restaurang faktiskt. Italienaren Jogge och Emilie tyckte också det var smaskens och tog resterna i matlåda.
(Jag lovar Erika att göra den igen nu när du ska vara hemma i två veckor!)
Enkelt var det också, det skötte sig själv småputtrande i sex timmar på spisen. Enda kruxet var väl att få tag på kalvhögreven i våra små skitbutiker. Sen koka lite gnocchi och blanda i hop allt, strö på färska örter i form av persilja och basilika samt riva över parmesan. Efter detta så är man tyst en tag och njuter! Jag åt förresten två portioner utan att skämmas!


 Min tallrik!


Paolo Robertos tallrik på mittkok.expressen.se

Tycker nästan min ser godare ut?





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar