14 maj 2018

AfternoonteaSigtunaStadshotellTrevligtVärre


I lördagsmorse hoppade jag över frukosten, tog bara en kopp kaffe. Anledningen var såklart att Ingrid och jag skulle ta oss en tur till vackra Sigtuna, eller Sipptuna som Emilie sa när hon var liten.
Afternoon tea på stadshotellet var bokat och jag blev som den bortskämda kvinna jag är bjuden av min bästis Ingrid. Hade missuppfattat och trodde att det var 2017 års födelsedagsgåva men icke sa den kvicke. Det visade sig istället vara en "tackförskjutsentillArlandagåva" och jag bugar och bockar.


Sigtuna Stadshotell från 1909 var ett fantastiskt fint litet ställe. Så smakfullt inrett och fint renoverat i 30-talsstil. Vi fick fönsterbord och jag blev kär i den vackra Wolfardoljelampan i fönstret. 


 Tre maffiga våningar och allt smakade himmelskt, tro mig.



Som dom välartade flickor vi är åt vi naturligtvis upp allt vi blev tilldelade och en behaglig mättnadskänsla infann sig inom kort.


Ingrid instagrammar, bra där! Tack min rara vän för den goda och mättsamma presenten.
Ser fram emot våra kommande stadsturen i sommar, då ska du få din födelsedagspresent från 2017. Vi måste komma i fas för sjutton. Fyller ju år oftare än vi hinner göra stan.....bakläxa!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar