30 maj 2018

HejIgen

 Hallojsan!
Hinns inte med någonting här just nu. Jobbade hela helgen, gick ganska bra men jag var extremt trött.
Varmt som attan på jobbet också såklart. Det tar på krafterna hos dom gamla och även på oss som jobbar.
Slarvade lite med sovandet på dagarna, ville göra så mycket och då blev inte sömnen prio 1.





Var väl tur att Gustav blev rakad just nu när vädret är som det är. Varje gång vi låter frisera honom blir han så annorlunda, inte bara till utseendet utan till sättet. Han blir mera gosig och mysig. Det är han i och för sig annars också men nu är det snäppet värre. Styvföräldrarna kom på besök med godis och kel. Han blir så himla glad när dom kommer.  Tur att han och vi har dom ❤


I söndags var det Mors Dag, det har väl ingen missat. För mig är det mors dag varenda dag, särskilt när man får vara tillsammans med sina barn och barnbarn. Jag är mamma varje dag, året runt och kommer alltid att vara det. Det är lycka för mig och jag anser att det är lite tramsigt detta med speciella dagar för mor, far, kanelbullar och gud och hans moster.
Hela min lilla familj kom på besök. Emilie och Jogge ställde sig som oftast i köket och fixade middag till oss. Erika och jag lekte i skuggan med småfisarna. Stella byggde pussel och sen spelade vi Ballongspelet. Hon vann såklart varje gång.


Facebook och Instagram översvämmades i söndags av bilder på blommor och presenter som alla mödrar hade inkasserat. Här kommer mitt bidrag, jag gick alltså inte lottlös jag heller. Blommor och bio senare i sommar. Tack mina fina ❤❤


Min lilla favoritkille❤
 

Även vår lilla mor fick sig ett morsdagsfirande. Owes kläder gick i en grå/beige färgskala som synes.
Förutom raggsockorna då....


Vi fikade och jag röjde runt lite som alltid. Bytte gardiner och dukar, plockade grejor, dammade, diskade, vattnade blommor, vispade runt i toaletten, tömde soporna och sen hade jag köpt några nya fina sommarblommor. Tror hon blev glad.
 

Idag har jag varit hos Alessia och Carlos hela dagen. Skoldag för Jogge, jobb för Emilie och förskola för Stella.  Det började bra...Alessia bet mig i näsan!? och jädrars vad ont det gjorde. Som tur var har jag en rejäl snok så det krävdes mera för att den skulle lossna. Hon var väl hungrig stackarn.
Jag var nog lite trött idag eftersom jag hade svårt att nämna Alessia vid sitt rätta namn. Jag kallade henne för Gustav, Carlos eller Stella typ hela dagen. Stackars barn!
Hon är en fantastiskt liten tjej som är lätt att ta hand om. Eller kanske inte direkt,  det är full fart HELA tiden. Precis som det ska vara när man snart fyller 1 år. Äter som en häst, bajsar som en häst, klättrar, pillar på det mesta med sina små fingrar, pratar och är bara alldeles alldeles underbar. Hennes bästis är nog Carlos i alla fall. Där Carlos är där är Alessia. Gulligt!


Klockan 15.00 hämtade vi Stella från förskolan. Trodde jag skulle tuppa av....av värmeslag. Finns ingen som helst skugga på hela vägen till Norrboda. Dit gick bra, men hem...usch. Blev för stekande hett i solen. Stella var som alltid galet duktig, gnällde inte en endaste gång. När vi kom hem åt vi jordgubbar och hallon på balkongen där det var skugga.


I söndagsnatt festade Anne och jag loss på dessa läckerbitar. Vid fototillfället var chipsen dessvärre näst intill slut, så goda var dom. Chips gjorda av en frukt som heter brödfrukt från Seychellerna. Supersmarriga och kändes nyttigare än vanliga chips och som Anne bemödade sig att frakta hem till mig från Seychellerna. Tack vännen ❤

Nu läggdags! Godnatt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar