15 maj 2018

SöndagLekBarnBarnGlassVärme





















Finns inget bättre än dessa spontana middagar med lilla familjen. Söndagen ägnade jag mig annars till att sova bort men blev glad när jag blev varse om att barnbarnen var på väg.
Det råder högsommarvärme i landet nu som ni säkert redan märkt. Var 28 grader i uterummet men det hindrade inte dessa små sötnosar att leka där. Alessia inventerade korksamlingen som hon alltid gör, hon gillar att plocka och slänga ut hälften av vinkorkarna på golvet.


Lekstugan har äntligen öppnat för säsongen och Stella och jag lekte en lång stund därinne. Hon älskar att leka rollekar i lekstugan. Jag ska alltid vara barnbarn medans hon ska vara mormor. Hon bjöd på kaffe, tårta, korv och glass. Sen hade vi kalas för Ekorren Ted som fyllde år, hur mycket han fyllde var dock oklart.


Äntligen så blev Stella med sparkcykel, som hon har väntat. Hon valde ut den själv och såklart blev det ett Anna och Elsasmyckat vrålåk. Vi gick en sväng för hon ville visa mig hur man skulle göra. Stolt tjej!

Efter den goda grillmiddagen som Emilie och Jogge styrde upp åt vi glass. Glass i stora lass! Tror vi fick i oss två glassar var...minst. Är det sommar så är det och då ska man frossa i glass. 

Hann precis vila i 20 minuter när dom åkt hem innan det var dags att bege sig till jobbet igen. Den här gången med lite mer smärta och stelhet i nacken som alltid när jag leker med mina små ❤❤
Smällar jag verkar få ta, förbannat trist.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar