13 maj 2018

VinKvinnorSångOchEnKatt

I fredags hade jag återigen finfrämmat i uterummet. Har så många fina och gulliga vänner jag gillar att umgås med och ett sätt är att bjuda på lite god italiensk plockmat och goda viner. Hade rotat fram tre stycken vinflaskor ur vinkylen från tre olika vingårdar vi besökte i Piemonte i oktober. Denna italienska lilla buffé som är min paradrätt och Anne ätit tidigare hos mig, tänk om hon tyckte det börjar bli tjatigt?


Jag fick en så fin present av mina gäster, denna stora vas med vackra blommor med ett galler (likt Klongvaserna har) Himla smart och det blir mycket lättare att arrangera långa blommor i vasen.
Tack rara ni!


Snart ska Proseccon hällas i glasen och avnjutas med detta ljuvligt goda tilltugg. Lantchips, cremefraiche, löjrom och basilika. Enkelt och förjäkla gott! Smakar absolut bäst upplagt lite rufsigt  på en av Rudolfs vackra träplankor.          





Menyn har ni sett förut, tål att ses igen. Till dessert hade jag gjort en Gino som vi åt tillsammans med vaniljglass. Även det en enkel och vansinnigt god efterrätt som försvann så fort att det inte hanns med att ta någon bild på härligheten.



Gustav spexade runt, visade hela sitt register och trix. När vi ätit klart fick han lov att vara på bordet.
Han trivdes med dessa tjejer ❤


Min fina smarta vas som jag kommer att använda jämt.
Älskar den redan.

Alltid lika kul att träffa er, vi gör väl om det snart?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar