4 maj 2018

BarnBarnOchFästingar


Gårdagens umgänge med dessa två och senare tre små chippar gick bra. Vi toppade upp personalstaben efter lunch med Erika som även hade lunch med sig till oss. Inte vilken lunch som helst utan sushi, våran favorit och ack så förbaskat gott.
Alessia passade så lägligt att ta sig en powernap i vagnen på balkongen medans vi åt.


 Dom här två ❤❤❤ bästa vännerna 


På förmiddagen gick vi en promenad, var ute drygt en timme och Carlos märkte revir i hela Tibble och mer därtill.
Han blev utskälld utav tre andra hundar också, men som den duktiga hund han är brydde han sig inte ett dugg utan bara tittade förtjust på galenskapen.


Eftersom det sedan blev ett riktigt skitväder så ändrade vi planen att vi skulle promenera till förskolan och hämta Stella. Istället så tog jag bilen och Erika var hemma med Alessia och Carlos.
Det fullkomligt vräkte ner och jag blev mer än dyngsur på den lilla biten till och från bilen.

Stella var som alltid på ett strålande humör och berättade glatt att alla barnen hade varit ute och plockat skräp och att dom efteråt fått ett fint diplom. Superstolt!

Hemma blev det show, hon roade oss så till slut kunde vi inte hålla oss för skratt. Det brast liksom både för mig och Erika. Riktigt skönt med ett förlösande skratt, länge sen sist.
Hon lekte gumma, tog Alessias filt över huvudet och satt och hummade....ojojojojoj.
Sen berättade hon att Sebastian hade lärt henne en ny lek...STE FAN PÅSE.
Hon menade förstås STEN SAX PÅSE när hon satt där med hucklet på huvudet och viftade med armarna som man gör vid sten sax påse.
STE FAN PÅSE, så himla roligt och svårt att återberätta.

Fredag idag och en ledig helg att se fram emot. Ska bli sol och värme också tydligen, man tackar.
Idag ska jag mest göra ingenting. Till mamma en sväng och en powerwalk är väl det enda planerat. 

I morgon ska jag vara hos dom två minsta medans Stella och hennes föräldrar är på annat ett par timmar på eftermiddagen. Rudolf har egentligen sjösättning av båten men vi har av olika anledningar  bestämt att vi inte kommer sjösätta i år, inte ännu i alla fall. Det damp ner ett mail från styrelsen för några veckor sedan att det var strängeligen förbjudet att slipa, skrapa eller blästra sin båt på klubbens område p.g.a spridning av giftrester. Detta ställer till det lite för alla träbåtsägare och därför kan han inte slänga den i spat när den inte är vårrustad.
Vi har nu båten ute på annons på Blocket men intresset är inte det bästa. Träbåtar är charmiga, fina men kräver mycket jobb och att hitta rätt ägare.

Senare på eftermiddagen blir det kalas hos Ingrid som fyller år, det kommer bli skoj som alltid.

Söndagen hoppas jag att vi kanske kan få hjälp med att plocka fram utemöblerna, jag har ju svårt att lyfta och Rudolf fixar det inte själv.

 

Tog mig en sväng till Fästingbussen som så lägligt att parkerat vid Coop i Norrboda innan jag åkte hem från Kungsängen. Ingen kö alls i regnet och vaccinationen gick snabbt. Den här gången ska jag inte glömma bort påfyllnadsdoserna som jag gjorde för typ 10 år sedan. Då blev det bara en spruta, dumt.
Vaknade i morse med en väldigt öm överarm, jädrar vad ont den gör. Säkert helt normalt enligt min privata sjuksköterska. Tur att jag har henne när oron och min hypokondri tar över....haha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar