11 maj 2018

CarlosBenjaminTvåBraKillar


I går hade Carlos och jag en heldag, i alla fall nästan. Jag lämnade tillbaka honom vid 18-tiden.
Hans familj skulle på kosläpp bortåt Uppsala och eftersom det var ett sådan härligt väder med stekande sol hade det bara blivit jobbigt för frallan.
Tur var väl det, för det hade varit väldigt varmt och massor med folk så jag tror han gillade mys med mormor bättre.
Vi gick en liten promenad, för rastas behöver han ju trots hettan. Men redan nere i allén valde han att lägga sig nere i högra bildkanten.



Resten av dagen myste vi i skuggan. Gustav höll sig på avstånd som tur var. Han tycker att dom två nya kattlådorna som husse gjort är jättefina och praktiska.


Innan jag lämnade tillbaka honom åkte vi bil, han älskar att åka bil.


Vi gick en runda i spåret nere vid Frölunda naturvårdsområde,
Det gillade han!


Vi var säkert många som hejade fram Benjamin i gårdagens semifinal. Alltså shit vilken nummer han bjöd på! Vilket proffs, och jag var supernervös att inte resten av Europa skulle haja grejen. Vi har ju liksom lite olika musiksmak här uppe i norr än länderna längre ner i Europa.

Annars var det mest skit som alltid, precis som det ska vara. Jag gillade Danmark och Australien bäst, förutom Sverige då förstås. Låtarna från första semin har jag inte hört eftersom jag jobbade då.
Tittar tillbaka på alla mina roliga bilder från ESC 2016, kan inte riktigt förstå att man verkligen fått uppleva det. Helt klart det roligaste jag varit med om. Kul att visa upp sig i TV också under själva finalen. 
Följer klubbens framfart i Lissabon via Instagram, mail och facebook. Och så här i efterhand är både Anne och jag glada över att vi avbokade lägenheten vi hade bokat i Lissabon den här veckan. Programledarna då? Pinsamt dåliga, enligt mig.
Det är ett fruktansvärt dåligt arrangemang, ingen vet någonting, allt händer i sista sekunden, förändringar hela tiden och klubbmedlemmarna har inte access till EuroClub. Dom lottas ut varje kväll, lät kul värre.
 
Shit vad trist! Vi som hängde varenda dag och kväll hela veckan på EuroClub/Village, hade dom bästa platserna i Globen på alla föreställningar.
Sverige kan det här med att ordna stora arrangemang, tro mig. 

Dags att sätta sprutt. Idag blir en kul dag, handla, röja, mamma, fixa och sen det bästa med den här dagen. Det kommer hit två fina vänner ikväll. Måste ut i vinkylen och välja ut passande viner till plockmaten.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar