3 november 2011

Dagens inköp!


Ännu en dag som ägnats i sängen och skön sömn. Vaknade i och för sig lite tidigt, runt 13.00 men jag kände mej färdigsoven och kaffesugen.

Läste på Åsas status på FB i morse att hon skulle citat: "jobba fort" för att sedan åka till Smågrodorna i Norge på eftermiddagen.
Har tänkt på det där sedan länge, jag skulle också vilja jobba fort så man fick gå hem och sova någongång. Men tyvärr så fungerade det inte så bra när jag försökte gå morgonens stora blöjrunda redan på kvällen, pensionärerna blev sura. Sen kanske det inte är så bra att ge 06-mediciner redan  kvällen innan.
Men på Åsas förskola kanske det funkar bättre. Man kan sjunga fort som attan med barnen, bygga sandsslott i raketfart och sist men inte minst cykla på gården i ren Kenny Bräckfart.

Idag kom det två sms-aviseringar från Ellos till mej! Jag hoppade i brallorna och stack i väg till vårt Bro Centrum som gud måtte ha glömt.
l
När jag förväntansfullt och i ivrigaste laget hade packat upp grunkorna så blev det en del skräp över.
Man kan inte klaga att dom snålar med packningen, det var kartong-i-kartong-i-kartong.
Vad köpte jag då? Något som jag letat länge efter, ända sen i mars.
Nämligen dom optimala sänglamporna som skulle passa perfekt till våran Amerikasäng.
Padam!
Jag ber om ursäkt för den obäddade sängen. Tyckte det blev jättebra. Tror jag ska ta en bild senare när sängen är bäddad och kuddarna puffade.
Hittade i och för sig ett par på Gekås sist men p.g.a litet packutrymme i bilen kunde jag inte köpa dom. Rolf har också spanat in ett par i någon designbutik i stan. Men dom var ganska dyra i förhållande till dom här.  Dessa pjäser kostade endast 249:-/styck.
Sen 30 % i någon erbjudandekod, så 174:-  stycket tycker jag var ett kap!
Nu önskar jag bara att Rolf kunde få tid att tapetsera om. Jag har hittat urfina bruna tapeter. Vill ha ett mörkt och murrig sovrum! Dekorerat med lite tofsar a ´la Maria Montazami.

Snart dags att sätta fart med middagen. Idag blir det populär favorit i repris nämligen Leilas pasta.



1 kommentar:

  1. Det gick utmärkt att "jobba fort". Jobbade så fort så nu är jag redan uppe hos smågrodorna i Norge. Jättefina lampor. De passar ju perfekt./Åsa

    SvaraRadera