16 november 2011


Hejsan!
I går var jag i trakter där jag aldrig har varit. Tänk att det finns såna, trodde jag hade varit överallt faktiskt.
Jag började med att hämta upp min fina Erika på Paleda i Kungsängen. Hungriga som vargar åkte vi mot Max i Barkarby där Erika frikostigt bjöd sin mor på middag.
Dom hamburgarna går inte av för hackor!
En sväng in på Elgiganten för att klämma på lite ljud. Vill köpa en sån däringa dockningsstation/högtalare till Iphonen så man kan lyssna på radio och Spotify. Nu kommer nog vissa undra vad jag menar men jag vet inte riktigt vad jag menar.
Hittade den här rosa grisen som var söt, men är den bra tro? Kan ju inte ett dugg om sånt här.





Vidare mot Hässelby för lite flyttcoaching. Erika packade i flyttlådor och jag kom med goda råd (!?)
medans jag fikade och pillade på Iphonen. Tänk att det är omöjligt att låta bli mobilen, måste fingra och talla på den hela tiden.....beroende? Mmmmm! 1-0 till Rolf.
Efter ett tag så ledsnade vi och begav oss då mot Blackeberg, eller Blackmountains som man skämtsamt kan kalla det om man som jag är extremt språkbegåvad.
k
I Blackeberg har jag som sagt never been before. Fanns både Hemköp, Apotek, Restaurang Lilla Monaco, Café Bönan, Pizzeria Kaskad en blomsteraffär och mycket mer.
Längst ner i det huset Erika flyttar ligger en pub, Olivias Pub. Känns bra om man skulle bli sugen så tar man bara hissen ner så är man där. Behöver knappt gå ut, vilket lyx!

Lägenheten var lite mindre än den hon har nu, men väldigt fin och jag vet att det kommer bli mycket bra när allt kommer i ordning. Hon kommer i alla fall få plats med det hon behöver säng, köksbord och soffa.
När jag åkte hem så tog jag för säkerhets skull två varv i den nya rondellen vid Lundakorset.
Missade skylten med E18 första varvet så därför tog jag ett ärevarv, och höll på att missa igen!

Idag gör jag ingenting, som vanligt. Jo, jag tvättar lite och funderar på att slå in julklappar.
Men från sagt till gjort är steget stort. Lutar att jag fikar i stället och tittar ut genom fönstret, det är min grej det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar