18 november 2011

Flytt idag!


Hej Bloggen!
Nu är jag åter i hemmet efter en dag som varit ganska lång men trevlig. I morse när jag kom hem från jobbet gjorde jag ett s.k Monopoldrag. D.v.s gick raka vägen till sängen utan sej vare passera varken dusch, frukostbuffé eller dator.
Jag var trött och hade bråttom att sova, ville liksom hinna somna innan jag skulle vakna.
Rolf var ledig idag eftersom han skulle hjälpa Erika och flytta. Tredje flytten på ett år. Synd om henne, men så är det i andrahandsvärlden.
Jag skulle komma efter när jag sovit min välbehövliga skönhetssömn.

Klockan 14.00 var jag således på väg mot Blackeberg. När jag kom så var dom 24 kvadratmetrarna överbelamrade med möbler, flyttkartonger, Willyspåsar och uppstoppade skrakar och ekorrar.
Lägenheten är liten, 16 kvadrat mindre än den tidigare, köket är inte ett kök utan en pyttekokvrå med endast ett kökskåp och inte ett endaste eluttag.
Efter ett par timmars plockande och pysslande så tycker jag att vi med gemensamma krafter fick till det mycket bra.
Lite bilder tagna innan vi började packa upp:
 
Tyvärr så rymdes inte alla köksprylar i kokvrån utan där måste något göras. Såklart kom Rolf på en briljant idé. Ett högskåp med hyllor ska inköpas. Då får både mikro, perkulatorbryggare, brödrost, torrvaror, tallrikar, vinglas, ketchupflaskor, sockerpaket och annat plats.
Men det Ikeabesöket får vänta några dagar.
När vi kände oss någorlunda klara så var vi hungriga. Vi satte oss i bilen och åkte till Vällingby, tog typ 2 minuter.
På Vällingehus Fourdcourt åt vi hungriga likt grottmänniskor lite av varje. Jag valde thaimat, Erika och Rolf valde grekiskt.
Under min jätteportion Pad Thai hittade jag faktiskt tre räkor, en halv kyckling och 18 klasar broccoli.
Mätta och belåtna skjutsade vi hem Erika till sin nya lägenhet, hoppas verkligen hon kommer att trivas trots den är både mindre och lite äldre än den förra.

Nu har vi landat i soffan, Rolf somnade innan han satte sej och jag tittar på Idol och funderar på om jag ska lägga mej tidigt i kväll, har lite ont i halsen och känner mej tjockskallig.













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar