15 november 2020

UpploppetNu

 

Känns skönt med långledigt och den här gången ska jag verkligen försöka vila upp mig. Brukar ha svårt för att vila blir lätt uttråkad och känner mig lat. Är så mycket roligare att ha något att göra. Har en del inplanerat som tur är. Högst upp på önskelistan står såklart och som alltid träff med mina små barnbarn. Dom är viktigast för mig alla dagar i veckan. 

I onsdagskväll slängde vi snabbt i oss middagen och åkte till Kungsängen för att gulla med lilla Leandro och hans syskon. Det är så mysigt! Vi fikade och åt Delicatobollar, barnens favoriter. Alessia och jag bestämde att hon skulle komma till mig dagen efter, hon har varit lite hostig och därmed inte kunnat vara på förskolan. Kanske varit lite tråkigt att vara hemma i tre veckor. Lite miljöombyte är aldrig fel.

Torsdagen kom och så också Alessia. Vi började med en tur till Dollarstore och Willys. Vi handlade lite nytt pyssel och ny PlayDoh lera. Alessia hade nog kunnat handla halva Dollarstore, hon "villhövde" mycket bra-att-ha-grejer minsann. Men det stannade vid lekleran, lite bilar och två tomtar. 

Våffla var beställt till lunch och efter det så vilade vi en dryg timme. Tog en stund innan hon somnade men till slut så, den här gången gav sig inte mormor. 

Efter en mycket kul dag åkte vi hem till Kungsängen igen lagom till middagen. Hon hade noggrant och mycket omsorgsfullt slagit in en utav tomtarna hon köpt som Stella skulle få, omtänksam tjej och köpa present till storasyster. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Knäcker extra med att testa bläckpennor

Långa benet före, här går det undan bäst att hålla i hatten.

 
❤❤❤

Stolta storasystrar med sin lilla fina lillebror ❤

 
Mormors kille
Tänk att jag har tre barnbarn, vilken gåva!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar