28 november 2014

TidsHitlerÄrJag



Halloj Fredag!
Gick upp alldeles för tidigt i morse. Men jag var ju bara tvungen, skulle till Tant Doktorn.
Lustigt med läkare och för den delen många andra. Jag hade tid 8.15. På kallelsen står det att man ska vara minst 10 minuter före utsatt tid för att hinna registrera sig i kassan. Lydig som jag är var jag där exakt 8.00 när dom öppnade, först i kön!

När klockan är 8.15 så släntrar "min" donna till doktorn och två andra (undrar om dom samåker?) in för att påbörja sin arbetsdag. Var likadant förra gången. För mig är detta en mysterium, jag som alltid anländer för tidigt till det mesta. Men herregud, har man sin första patient som i det här fallet var jag klockan 8.15 borde man väl ändå varit där lite tidigare. Behövs det inte förbereda sig lite, sparka igång datorn, klä om till arbetskläder, kissa, tvätta händerna, checka in på fb.....ja ni hajjar.

Ja, i alla fall så gick besöket snabbt. Tror jag kunde begärt vad som helst. Hon tackade ja och amen till allt. Jag bad om en remiss till en ögonläkare och klart jag fick det. Vill kolla med en specialist när jag även har ont i ögat och det rinner konstant. Fick välja vart jag ville gå, hon rabblade upp en massa ögondoktorer. Jag valde St Eriks sjukhus på måfå.
Sen skrev hon ut nässpray också....fast det är högerögat som felar rejält....hon kanske hade någon tanke där, vad vet jag.
Jag ska fortsätta med ögonsalvan och allergitabletterna och sen tror hon att jag ska bli bra, fast det tror inte jag.
Ögat är i gång igen, det kliar, rinner och börjar skifta färg till någon slags julröd färg. Sju dagar sen jag tog cortisonet sen är det likadant igen.

Sov en timme av utmattning när jag var åter. Nu står mamma på tur, adventspiff, handling och fredagsfika på tapeten.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar