23 november 2014

FarfarFlyttar



Idag har vi haft fullt upp. Startade dagen med en förmiddagspromenad till farfar. Lotta och Yvonne var redan där. Idag skulle vi påbörja flyttningen av möbler, kläder, tavlor, blommor, fotografier, böcker och annat viktigt till Norrgårdens Äldreboende, farfars nya hem.
Vi började med fika och lite genomgång vad som är bäst och viktigt för farfar att ta med. Det gäller att inte övermöblera och jag försökte med min långa erfarenhet inom äldrevården verkligen tänka till och kom med goda råd till syskonen. Hoppas dom inte tyckte jag var jobbig och bessserwisseraktig.





Efter ett par timmars jobb så var vi nöjda. Dock saknas köksbord, tv och kläder men det flyttas i morgon då även farfar flyttar in. Sen ska tavlor och tavellister till alla fotografier spikas upp.  Hoppas verkligen han kommer att trivas, klart det blir en omställning som heter duga, men han klarar inte sig själv hemma längre och tänk vad bra att han aldrig behöver vara ensam. Finns alltid någon att prata med personal eller grannar. Han gillar att prata farfar!
Det verkar vara ett fint boende trots att jag tyckte att rummet var i minsta laget. Och sköter sig inte personalen så kommer dom få med mig att göra!







1 kommentar: