27 november 2014

ÅterIHemmet



Så var jag åter i hemmet efter ett par dagars intensivshopping på Gekås.
Kan erkänna att jag är lite mör i kropp och knopp. I natt hade jag sådan värk i fot och knäleder så jag kunde knappt sova. Satan vad det värkte...som tandvärk fast i benen.
En bidragande orsak kan vara att jag höll i gång hela dagen i går, gick och gick och gick i 10 timmar därinne, vilade inte med fötterna i högläge någongång.
Känns bättre idag som tur är. 

När jag kom hem så blev Gustav och Erika glada att se mig och efter en stund så kom även lilla familjen Gomez-Pettersson på besök. Stella skrattade med hela ansiktet åt mormor, jag har längtat så efter henne!
Jag hade handlat en del åt dom, bl.a ett gäng lampor från By Rydéns. Dessa lampor är snorbilligt där nere. och jag skulle lätt kunnat köpa ännu flera. Fanns så många som jag gillade.
Men lampor är skrymmande så det gäller att planera sina inköp. Dessa fungerar ju ganska dåligt i vacuumpåsar också.

Carlos fick ett jättestort tuggben som han hade göra med en lång stund, Stella fick kläder och Emilie och Jogge lite smått och gott. Tror dom blev glada, får hoppas det i alla fall.
Erika är det värre att handla till, hon önskade sig bara nagellack som jag lyckades hitta till ett superbra pris.

Nu har jag lyckats sortera allt i högar och dom gula Gekåspåsarna står i rad och väntar på att bli hämtade av sina ägare. Ingrid har en goodiebag, Yvonne har en med lakan och påslakan till farfar samt hantlar till sig själv och sen så tar jag med mig en till mamma i morgon. Till henne har jag chansat och köpt bl.a två stickade tröjor (som det säkert är något fel på), vantar, halkmatta till duschen, liten och lätt ugnsform och lite pennor, servetter och säkert något mer som jag glömt.
Just ja, Lindah har också en liten påse.

Blir ett tidigt sänggående i kväll, jag är supertrött och ska upp tidigt i morgon för återbesök till doktorn. Klockan 8.15 ska jag vara där...galet tidigt!
Sen blir det mammatajm hela dagen, handling, byte av köksgardiner och pimpa fönstren med adventsljusstakar.
Hoppas jag hinner att få fram mina stjärnor och stakar också innan kvällen då jag jobbar igen, snark!

Sorry för trist inlägg...kan bli roligare en annan dag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar