14 november 2014

FlyttarHemIgen



Är det någon som på fullaste allvar kan gilla det väder som råder just nu?
Sanslöst! Grått, grått, grått och så lite grått på toppen. Idag duggar det också, jippi ännu bättre.
Carlos vägrade gå ut i morse, blev en snabbpink på närmsta buske och sen in igen.
Fast elaka mormor tvingade honom att gå i alla fall en liten sväng i skogen bakom för jag anade att tvåan var nära förekommande. Då träffade vi på en dam som har så många hundar som hon passar på dagarna. Har träffat henne nästan varje morgon och Carlos blir så glad!
Han älskar verkligen andra hundar och i går kväll träffade vi på en annan dam vi också ser ganska ofta med en liten lurvig hund som envisas med att kalla Carlos för Karlsson.
Nämen titta är det inte lilla Karlsson?  Hrmmmm! Är hon enbart trög i skallen eller kan hon ha en hörselnedsättning tro? Men Karlsson bryr sig inte så noga eftersom tanten är snäll och bjussar på godis.

Idag lämnade jag honom en snabbis för att fredagshandla med mormor. Blev jättenojjig när jag tidigare i morse läst på ubro.se att det bara i går hade varit tre inbrott i närliggande områden i Kungsängen, tror alla på dagtid.
På ett av inbrotten hade tjuvarna lämnat altandörren öppen....min skräck att Carlos går ut och försvinner.
Så jag tände varenda lampa jag hittade, satte på Carlos selen så det skulle vara lättare att få tag i honom plus att det står telefonnummer på id-brickan.

Var hemma på dryga timmen igen och jag blev mer än glad när den lille krabaten överlycklig tog emot mig, med röda bollen i munnen förstås. Min lilla kille!

Nu ska vi strax skjutsa mormor till frissan och sen hämta några timmar senare då hon är klar. Efter det så åker vi hem till Kungsängen och brassar lite mat. Kan tänka mig att dom är hungriga när dom kommer hem om dom inte passerar något McDonalds såklart.
Jag måste i alla fall äta. Har ju den stora äran att jobba i natt...känns sådär, är så förbannat trött och huvudvärken vill inte ge sig.

Känns ganska bra att flytta hem igen, även fast dessa dagar har varit mer än kul. Carlos är en sån rolig krabat och jag har skrattat mycket åt honom. Men självklart kommer min lilla Gustav i kläm och det märks på honom. Han sover mest däruppe i Erikas rum när jag och Carlos är här på dagarna.  Tror han är svartsjuk på Carlos, med all förståelse.

I helgen ska jag bara gosa med Gustav, hela tiden!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar