10 november 2014

FyraNyanserAvGrått



Ytterligare en dag med hundtema snart till ända. Idag är vädret grått...hur grått kan det bli egentligen? Inte gråare än idag skulle jag tro, helt galet...inte ens en gnutta ljus. Trött blir man i alla fall av detta trista gråväder.
Frallan sköter sig exemplariskt, blir ganska bortskämd eftersom han få ständig uppassning utav oss. Vi leker när han vill, vi håller i tuggbenet när han vill, jag går ut med honom när han vill fast även ibland när jag vill.
Kanske blir jobbigt för ordinarie vårdnadshavare när dom kommer hem, då är det Frallan som är medelpunkten.

Äter gör han fortfarande inte, kanske någon kula här och där. I går "råkade" morfar tappa en eller annan köttbulle på golvet, dom fick godkänt även av Carlos som smaskade i sig fortare än snabbast.
I morse la jag i från mig min skinkmacka lite dumt och nafs så var just skinka i gapet på fransosen.

Facetajmade i går igen, det var så kul. Carlos tycker nog det är konstigt, han både hörde och såg lillasyster. Man märker att han känner igen rösterna, står med huvudet på sned och lyssnar. Så gullig!

Jag tyckte Stella hade växt jättemycket, med en himla stadig nacke satt hon i Emilies knä och pratade med mig och brorsan.  Hon gör så mycket ljud nu, gurglar och försöker prata.





Lite extremt dåliga printscreens, var nog en riktigt knagglig linje vi hittade till Italien.

 

Den här tröttmössan somnade fortare än fortast i går kväll. 
I morse när jag gick på toa vid 9.15 så blev han överlycklig när jag kom tillbaka till sängen. Som om det var första gången han såg mig på länge. Blev desto mera oglad när jag tvingade ut honom på en morgonpink i regnet en stund senare.

Nu är vi härhemma i Pettssonska igen, ett jädrans flängande fram och åter.
Vi har varit på hunddate med Basse. Gick spåret i Hällkana och dom är så duktiga våra hundar. 
Basse är lös medans jag har femtonmeterslinan på CG som jag inte höll i idag. Han kommer inte så långt med den och jag är säker på att han håller sig till Basse hela tiden.
Carlos var extra duktig idag, han tramsade inte en endaste gång utan höll jämna steg med kompisen hela tiden.
Vi var rejält blöta och leriga när vi kom hem och jag konstaterade att en vit jacka är icke att föredra som hundjacka. Både jackan och Carlos var i behov av tvätt/dusch när vi kom hem.
Annars så har vi det lite jobbigt i kaffesvängen härhemma idag...och många dagar framåt. Vår älskade Juramaskinen läcker vatten vilket gör att jordfelsbrytaren slår i från hela tiden.
Bra att den gör det. Men nu har jag städat maskinen och plockat ner den i en stor påse i väntan på att vi kommer i väg till service med den. Man tar ju inte direkt den på pendeln utan vi måste åka bil till stan med den. Vi får satsa på lördag.
Jag har plockat fram reservmaskinen, en Tassimo som vi får hålla till godo med tills Juran blir frisk.
Hyfsat gott kaffe i Tassimon också fast ljusår från Juramaskinen. Dyrt är det också dessa kapslar.
45:- för 16 koppar, rena rånet.

Fotbollsgalan i kväll, jag och Carlos kommer sitta klistrade såklart. Kommer bli en och annan känslosam stund av både glädje och sorg.
Och den stora frågan...kommer Zlatan ta sin nionde guldboll? Klart han gör! Vem skulle annars?


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar