15 november 2014

10VackraVeckor!

 Så kom dom hem till slut, dom som vi längtat oss gröna efter. Carlos blev så överlycklig att han höll på att slå knut på sig själv. Visste inte riktigt vilket ben han skulle stå på eller vilken leksak han skulle visa för dom.
Stella var vaken i sitt babyskydd och jag stoppade förstås ner hela mitt tryne  och gullade, "nämen är det inte mormors lilla gullunge?" Tämligen töntig fråga....klart det var det! Stella svarade med att fyra av ett leende som sträckte sig från öra till öra, underbara barn,


 Dom hade mycket packning med sig hem, handlat massor med fint. Det mesta till Stella. Det var bl.a gympaskor i olika modeller, Juventusstrumpor, Nikestrumpor, dopklänning, dopskor och massor med kläder. Sen hade dom förstås fått många fina gåvor utav släkten i Italien.
Också massa matnyttigt förstås, parmesanost, olivolja, vin, parmaskinka, kakor, korvar, choklad m.m.
Carlos fick ett fint nytt halsband i den klädsamma färgen röd. Han blev glad och ännu gladare över att babynesten blivit för liten för Stella. Perfekt, då tar jag över den, tyckte han och placerade sin lilla rumpa i den.



Jag hann både mata, byta blöja, gullegulla, pussa på magen och mysa innan jag var tvungen att åka till jobbet.
Det har hänt så mycket i utvecklingen dessa dagar dom varit borta. Nu ler hon hela tiden, gurglar, skrattar, vill helst sitta upp. kollar efter Carlos m,m. Hon har blivit så stor, och idag är hon precis 10 veckor. Galet fort det går.

Nattens jobb var lugnt, trist, segt och ensamt. Inte blev det bättre av att min molande huvudvärk eskalerade till ett migränanfall när jag kom till jobbet. Mådde skitdåligt hela natten, men blev något bättre efter frukost och sömn hela dagen.

Nu ska jag strax åka till jobbet igen, ska lägga mig en stund på soffan och vila lite.
Hoppas att denna natt blir en repris av föregående, fast den får gärna gå något lite snabbare.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar