1 november 2014

ÅttaVeckorIDag


Godkväll i slott och kojor! Till slut så kom han hem med bilen, en timme senare än vad han hade sagt.
Men som mamma alltid har sagt och säger fortfarande "Det är bättre att komma fram sent än att inte komma fram alls" ligger något i det.

Vi tog oss en sväng i ösregnet till Jakobsberg.  Blev lite otippat kläder till Stella...igen! Det är ju fullkomligt omöjligt att INTE köpa något när man besöker babyavdelningen på KappAhl. Allt är så fint! Hade dessutom en rabattkupong som jag bara måste utnyttja......synd om en sådan godbit skulle förfaras......går ju inte.
Idag blev det den superfina julklänningen jag visade tidigare i veckan, lite kortärmade bodys och en jättefin varm overall som var som en påse d.v.s utan ben. Den kommer hon gilla!
Vi köpte en ny kalligrafipenna till eftermiddagens pyssel och sen den obligatoriska salladslunchen från Tasty´s.

Carlos blev så glad när vi kom hem, som om han nästan höll på att krypa ur skinnet. Visste inte vilket ben han skulle stå på eller vilket tuggben han skulle visa mormor. Gulliga hund!

Vi åt salladslunchen och sen satte mitt arbete med dom 40 kuverten igång. Stella sov, hon är fantastisk. Märker knappt av henne men som tut var så vaknade hon när Emilie försökte få med sig den regnhatande hunden på en pinkrunda.
Jag passade på att byta blöja, pussa, sjunga och gullegulla med henne. Hon log rart hela tiden till knasiga mormor.























 Åtta veckor i dag och pappa lär Stella allt han kan på datorn. Vet inte om hon var så intresserad.























Lyckades, tror jag, med alla kuverten. Har retuscherat bilden här i bloggen så det blir en överraskning för er eventuella gäster. Emilie glad som alltid!

 Nu dags för veckans höjdpunkt, Så mycket bättre. Amanda Jenssens dag idag, kommer bli så mycket bättre!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar