7 november 2014

FredagkvällMedFrallan



Så, nu har jag landat i soffan hemma hos Carlos som sover på golvet. Han sover bäst härhemma, får ingen som helst ro hemma hos oss. Alltid händer det något, fast idag så hade han sovit med Erika en längre stund medans jag idkade fredagsmys med mor min.
Han är så söt när vi kommer hit på kvällarna, springer fort in, tittar sig omkring, nosar, för att konstatera....nähä, ingen mamma, pappa eller lillasyster hemma!
Fast jag tror faktiskt inte att han längtar så mycket efter dom, han har det så bra med oss. Sysselsätter honom och har full fokus hela tiden. Han är till och med mig på toan och när jag duschar, stackarn.

I kväll blev jag bjuden på hämtmat av Erika. Vi packade in hund och oss själva i bilen och åkte ner till den indiska restaurangen vid stationen, Indian Gate. Jag min dåre trodde den hette Golden Gate men kom på att det inte var ett dugg indien över det namnet.
Carlos och jag satt kvar i bilen och flåsade så rutorna blev immiga. Vi tittade även på en nybörjare (kanske) som bara var tvungen att parkera 10 cm bredvid mig...sen skulle han envist försöka traggla sig ut utan att för den delen slå upp dörren på min, nej Jogges bil. Jag var ju bara tvungen att sticka ut fejset och humma lite....då flyttade han bilen lite längre bort, praktarsel!
Maten då? Supergott och mättande, räcker till lunch i morgon med, en chicken tikka masala valde jag medans Erika sin vana trogen valde vegetarisk korma som hon älskar.

I morgon är min lyckodag som jag väntat på sedan julafton 2013. Äntligen dags att se Livet är en schlager! Vi börjar med en enkel middag på O´Learys på Djurgården, lagom gångavstånd till Cirkus sedan. Mina förväntningar är höga på denna föreställning, filmen är fortfarande en stor favorit hos mig. Sett den säkert alldeles för många gånger.
Erika är så snäll som hjälper till med Carlos så jag kan ut och roa mig. Kommer bli så roligt!

Nu snart dags för Idol ska sparka igång de italienska espressomaskinen bara så man får sig lite gott kaffe.

Hoppas ni får en bra helg allihopa, det ska jag ha i alla fall.





1 kommentar: