8 november 2014

SchlagerLördag!


 Hej från oss! Tog lite obligatoriska selfies i motljus här hemma nyss. Ja, ni läste rätt..motljus...solen kämpar sig fram en smula. Härligt!
Vi somnade tidigt i går Frallis och jag. Sov halvdåligt och vaknade vid 4.00 och kunde omöjligt somna om. Vid 07.00 så började en förmodad pinknödig liten vän böka runt i sängen.
Tog det säkra för det osäkra och gick ut med honom och faktiskt så ville han gå ut, han var nödig stackarn. Gjorde ettan och tvåan på mindre än en tre minuterspromenad i skogen bakom huset sen snabbt in igen.
Somnade skönt om och gick inte upp förrän vid 9.00. Mums!


Äntligen! Som jag längtat till denna lördag den 8 november, och nu är den faktiskt här! Känns nästan som jag ska på Melodifestivalen...lika ivrig.
Kommer bli hur bra som helst och jag kommer naturligtvis min vana trogen berätta allt och lite lite i ett senare inlägg. Självklart också med tillhörande suddiga halvtaskiga mörka bilder som brukligt när det gäller mig.

 Nu dags för lite överbliven chicken tikka masala från i går, sen åker vi tillbaka till Kungsängen Frallis och jag. Måste vimma mig och byta ut hundkläderna mot schlagerstassen...

Ha en himla fin lördag nu mina vänner!

 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar