17 november 2014

KomsiKomsiJohnBlund



Klockan är strax efter midnatt och det är tvärkört! Omöjligt att somna, har några solklara teorier om anledningen till detta:
1: Jag somnade i söffan tidigare under kvällen och sov skönt i någon timme.
2: Rudolf snarkar så in i bömben.
3: Har sovit ända till eftermiddagen redan idag,
Lika bra att gå upp då och blippa lite för att kanske bli tröttare och somna om en stund. Har fungerat förut i alla fall.

Nåja, vi var på middagsmys eller varför inte hellre kalla det italiensk afton i kväll. Jögge hade sprungit igång grillen på framsidan när vi köm och där stod han och grillade den lille parveln. Grillade till öss! Han grillade grönsaker, bröd och salsiccia denna gudomligt goda italienska körv.
Jag drack ett glas rött till maten som gjorde mig högröd, svamlig, svettig, trött och pratgladare än vanligt. Av ETT glas, jävla amatör!

Karlsson var i sitt esse, busade och var i högförm. Stella var också i högform, var vaken, åt , bajsade och söv. Hon passade på att sova medans vi åt, väluppfostrat barn.

Efter den delikata middagen fick vissa paltkoma och vilade på söffan samtidigt som ett trevligt chimpansprogram visades på tv. Vi har som ni kanske vet en viss förkärlek för just chimpanser i vår familj. En del av oss har till och med utvecklat chimpansarmar...långa som sjutton, nästan arton.
Köcken gick sedemera ut och rastade Karlsson och Emilie röjde i köket. Vad gjorde jag då? Vad tror ni...Stella hade vaknat och jag gullegullade med den bedårande lilla varelsen som bara ler åt mörmör.
Älskar detta barn så jag vet inte vad. Oftast står det i olika statusar "Älskar dig till månen och tillbaka" har aldrig riktigt greppat det, vadå till månen och tillbaka?

När alla var rastade och färdigjästa så vankades det kaffe tillrett i den nyinköpta Nespressomaskinen, kapselmaskinernas Rolls Royce.
Gott som attan var den latten jag beställde, med skummad mjölk och hela kittet. Ett mycket bra köp.

 Så här sov Emilie också,  ville alltid ha något på huvudet och över ögonen
 Många kapslar att välja på
 Min trötta lilla gullplutt!

Om ni undrar varför jag skrivit bokstaven Ö istället för O så är det bara för jag är så in i bömben rolig just nu!
Vissa ord blir så mycket roligare med Ö.....

SÖV GÖTT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar