7 november 2014

FredagsMysMedFrallan



Hej på er från hundpensionatet!
Vi har det bra eller rättare sagt Fransosen har det bra (klart vi också har det bra)  Han får så mycket kärlek och gos från mig och Erika...hela tiden.
I går hemma i Kungsängen så var han i toppform, busig och lekfull. Tror jag kastade den röda favoritbollen hundra gånger. Vi lekte tuggbensaffär också, han hämtade ett efter ett och radade upp fint i soffan.
La oss tidigt, ca 23.00 och sen sov vi sked nästan hela natten till 8.00 då jag gick upp. Tröttmössan kom en halvtimme senare och hade ingen som helst lust att vädra pillevicken.

Har hunnit med att fredagshandla med mormor också och jag stannade även på fika. Fixade hennes nummerpresentatör som var trasig sa hon, icke sa jag. Hon fick även en genomgång hur nya strykbrädan fälls upp och tas ner.
Många som var duktiga idag. Vissa för dom målar fönster, andra för dom har en sån där data. Jag var faktiskt också duktig....dra på trissor! Jag var duktig på att texta fint...man får vara glad för det lilla!

I kväll ska Rudolf äta på restaurang i Kungsängen med sina gamla brandkårsgubbar, ett glatt gäng föredettingar alltså.
Brukar inte bli vare sig dans på borden eller tequilarace utan hemgång långt innan midnatt, trötta farbröder hela rasket.

Erika och jag köper hämtmat från den indiska restaurangen vi har glädjen att ha här i byhålan. Har testat den förut och den är grymt god!

Tänkte glädja er med lite bilder.

 Godisregn i helgen för Frallan, hoppas det räcker
 Sittsova är Carlos stil, vansinnigt dumt att lägga sig ner man kanske missar något?
 Tuggbensaffären har öppnat! Kom och köp!

Men har ni sett? Det borde vara förbjudet att vara så här söt! Jag längtar så mycket efter henne, en hel vecka kvar....Fast i går kväll facetajmade vi. Carlos var jättesöt, satt med huvudet på sned när Emilie pratade med honom. Stella hade somnat redan men jag fick se henne i alla fall. Gulligare än vanligt.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar