6 november 2014

MinaÄlsklingar



Redan innan jag hunnit titta ut i morse så blev jag varse. Varse om att det snöade, det var en och annan status på FB om detta gissel.
Låg och tittade länge på Carlos i morse när han sov. Han är så gullig,  han har legat tätt tätt intill mig hela natten, trots att han har en hel säng att sova i så är det säkrast att ligga nära mormor.
Han var inte vidare värst på att kliva upp vid 8.30 men till slut så. Ännu värre blev det när jag satte på honom täcket och öppnade ytterdörren....VA?
Du kan inte mena allvar mormor....? Ska jag behöva gå ut i detta skitväder? Jag lurade honom med det bästa han vet, åka bil! Vi småjoggade till bilen och han såg överlycklig ut över att få ta plats i baksätet.

Det blev en kort biltur hem hit och när jag öppnade bildörren så totalvägrade han...igen!
Glöm det! Att jag ska behöva blöta ner mina tassar och frysa...jag fick lyfta honom ur bilen. Han gjorde både ettan och två inom en radie på fem meter. Inte tal om några hurtfriska powerwalks i dag inte.
Sen snabbt in...till värmen, till Gustav. Åhhhhh...jaga katt, min favoritsysselsätning tror jag han tänkte.

 Nu myser vi, leker och har godisregn. Anne var här en stund på förmiddagen, vi fikade och småpratade. Alltid lika trevligt att umgås med Anne.


Har gjort en liten mysplats till Carlos, han älskar att titta ut.  Dragit fram schäslongen till fönstret och plockat bort några blommor. Rudolf kommer inte gilla det, men det gör inget.
Huvudsaken är att Carlos gör det, nu ligger han där och spanar ut den lilla gosefisen. Undrar om han längtar efter sin lilla familj?

Idag fyller Stella två månader! Helt galet! Har jag varit mormor i två månader? Längtar så efter henne, skulle varit mysigt med lite bebissnuff nu. Men dom har det så bra nere hos gammelmormor i Rom. Blir så bortskämda med hennes fantastiskt goda mat och gästvänlighet.
Lånade två bilder från Emilie, tänk vad stor hon blivit. Två hela månader, mormors lilla diamant!



 All kärlek till denna underbara lilla människa!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar