13 november 2014

BaraCarlos



Idag är man saknad, kanske bara av en men alltid något. Har inte haft vare sig tid eller inspiration. Man ska ju ha något att skriva om också.
Händer inte så mycket mer dessa dagar än att Carlos och jag håller ihop, i vått och torrt, dygnet runt.

I går placerade han lilla nosen på min kudde när vi skulle sova, vi somnade så, tätt intill varandra. Han har ett stort närhetsbehov den där killen.
Vaknade av fågelkvitter klockan 04.18. Han satt nedanför sängen och kvittrade, jag lyfte upp honom men han hoppade ner igen och gick till balkongdörren.
Aha, det var alltså något som pockade på. Så det var bara att hoppa i hundkläderna och ge sig ut.
Allt gick supersnabbt, ettan och tvåan inom loppet av högst två minuter och en radie på 20 meter, sen snabbt in och hopp i sängen igen. Vaknade 9.00!

Vi har åkt en del bil idag, vilket Carlos älskar. Skjutsade och hämtade mormor till vårdcentralen.
Carlos ville gärna gå med in till farbror doktorn, fattade nog inte riktigt varför vi inte gick med mormor in genom dörren. Kallt var det också, Carlos ville värma sig.
Något som är extra kul är att han faktiskt har gått bra idag, inte så mycket stillastående tramsande. Nu när vi kom hem till Kungsängen igen så åt han...ja han åt! Inte hela portionen men i alla fall halva.

I dag var det Erika som brassade middagsmaten, åh vad jag gillar det.  Hon bjöd på en morotssoppa med touch av apelsin.  Jag hade köpt ett butiksbakat jättegott bröd som vi åt till. Var supergott och soppa äter vi alldeles för sällan eller rättare sagt aldrig. Ska bli ändring på det nu, en soppdag i veckan tack!

http://www.arla.se/recept/morotssoppa-med-apelsin/

I kväll ska vi bara mysa som vi gjort dom senaste åtta kvällarna. Just nu sover lillfisen men han vaknar säkert strax och då brukar han vilja busa med sin röda favoritboll. Och då blir det så, Carlos bestämmer och mormor rättar sig i ledet. Precis som det ska vara.


 Trött kille i går kväll innan han parkerade sig på min kudde
Skön stil!


 Håller koll på parkeringen, immigt på rutan blir det också av lilla frallnosen



Fryslorten utanför Apoteket i väntan på gammelmormor







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar