21 juni 2015

TackFörDenHärHelgen



I dag har jag mest bara tagit det lugnt och myst med Gustav. Senare på eftermiddagen kom hela lilla familjen Pettersson-Gomez med medhavd lunch från en välbekant hamburgerrestaurang i närheten. Det var rart av dom, glassen var godast.
Stella åt smörgåsrån och matade Carlos, tänk att hon är så liten men ändå fattar att dela med sig.
I och för sig så sitter ju Carlos som klistrad, blixtstilla nedanför hennes stol och bara väntar med sina bedjande vackra hundögon...väntar på att något ska tappas på golvet. Gullungar!


Fick avstyra en påbörjad kattfajt på förmiddagen, Gustav vaktade sitt revir när en annan svart katt råkade sätta tassarna där. Var ett jäkla kaxande och jamande högt innan jag fick in Gustav som både hade väldigt hög puls och högrest ragg på ryggen. Tramskille! Han fick sedemera utegångsförbud men det löste han enkelt genom att öppna ytterdörren själv och trava ut.  Gick direkt ut till brottsplatsen men som tur var så hade den svarta antagonisten gått.


 Min fina present jag fick i går. Har länge gått och sneglat på denna men tyckt att 
"man-kan-ju-inte-köpa-allt-man-ser" Så självklart blev jag jätteglad! Tänkte ha vatten med is och goda frukter i,  perfekt för varma sommardagar (om det blir några vill säga). 
Sen kan man visst ha shots i den har jag hört men det är inget för mig. 
Fyller den hellre med egengjord sangria..jag älskar sangria!  


Dagens middag intogs i soffan framför tv´n. Rester från igår och det var så gott idag med.
Tog mig faktiskt ett glas vitt till. Gustav var spekulant på kycklingen och såklart så fick han smaka.
Jag tittade på U 21-landskampen som inte gick Sveriges väg den här gången, skit också.

Helgen har gått snabbt och jag har haft det jättebra med mys med goda vänner, släkt, barn, barnbarn, hund, katt och förjäkla god mat hela helgen. Saknar Erika förstås men idag har vi i alla fall facetimat så jag fick både se och höra henne.
Nu laddar jag inför kommande vecka då jag jobbar fem nätter.  Räknar ner till semestern som dom flesta säkert gör, endast 12 nätter kvar. Orka!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar