11 juni 2015

JagIgen



Haft en bra dag idag med. Hunnit fixa till barret och kan ni tänka, det klipptes av en bit. Det blev en liten uppklippt historia och min tidigare hellånga lugg som jag precis lyckats spara ut klipptes av.
Tyckte det såg så trist ut när det bara hängde rätt ner, platt och eländigt.
Ångrar jag mig så växer håret som ogräs så jag är inte ett dugg orolig. Litar till fullo på min frissa som fixat mitt hår sedan minst 30 år tillbaka (hjälp!)
Var förbi mamma innan jag åkte hem, hade handlat lite åt henne som hon behövde.

Gjorde den supergoda grönsakspastan till middag idag. Vi fick middagssällskap av lilla familjen, fast Carlos var hemma. Konstigt det kändes att inte Lill-Fisen var med men dom hade varit och hämtat sin nya fina bil och då hade Carlos fått väntat hemma. Måste vara så skönt med en större och framförallt mer praktiskt bil där både barn, barnvagn, hund, hundbur och matkassar och annat ryms utan problem.
Stella hade sina rosa Converse på sig och var gulligare än vanligt (hur hon nu kan vara det) och utdelade frikostigt pussar till alla som kom i hennes väg. Jag älskar detta lilla underbara barn så det gör ont!. Jag är nog världens lyckligaste mormor.

 Här ligger min före detta flerfärgade kalufs
Finfina nya familjebilen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar