10 juni 2015

I´mBack



Som ni märkt har jag lyst med min frånvaro när det gäller bloggandet. Tro för all del inte att jag då har legat på soffan och latat mig, icke!
Gårdagens planerade soffliggande byttes ut i ett nafs mot ett evighetslångt sittande på en rostfri jävla pall utan ryggstöd i ca 9 timmar.
Kul att bevittna hur det går till på Danderyds akutmottagning, tyckte dom jobbade en aningen oeffektivt. Största delen av tiden sprangs det bara fram och åter och sen flyttades det sängar och britsar åt höger och vänster.
Jag har såklart fel, klart personalen jobbade så effektivt dom kunde men för oss som satt och väntade i evigheters evighet utan att någon jäkel tilltalade oss blev det till slut komiskt. Ska det behöva ta 6,5 timme innan en läkare kommer för att göra en första bedömning, sen ytterligare 2 timmar tills nästa kommer för att göra en andra bedömning. När jag efter tre timmar frågade försynt om dom glömt oss fick jag en ilsken blick och ett "vi har faktiskt hög arbetsbelastning" till svar.
Frågade ytterligare en gång när vi väntat sex timmar och svaret var detsamma fast med en vänligare blick.
Nu var det inte jag som var sjuk utan en bekant.  Klockan 23.30 gav jag upp och åkte hem. Hungrig, stel i ryggen och väldigt trött.

Dagen idag har ägnats åt gullegull och liten promenad med barnbarnen, sommarblomsterinköp, varit till mamma och hjälp henne med diverse saker, ringt kommunen och nu väntar jag på att Rudolf ska komma hem med varsin Wenngarnspizza. Är sugen på Viktors goda vedugnsbakade pizzor och extremt oinspirerad till matlagning.

 Fantastiskt så mycket fina blommor som säljs utanför Hemköp i Bålsta.
 Skulle kunna köpt hur mycket som helst men det här får räcka...ett tag.
Väldigt bra priser också!
Här pågår en frallenad
Min utsikt mellan 15-23.30 i går, trevligt värre.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar