26 juni 2015

KontorsRåtta



Klockan bara strax efter 9.00 och jag har redan hunnit med en massa kontorsjobb.
Gick upp redan vid 6.00 (trots att jag la mig 01.30) för att vinka farväl till Rudolf som jag nu inte kommer få se förräns på söndag om jag har tur.

I kväll är det personalevent för den hårt arbetande personalstaben på Wenngarn. Och i morgon ska det grillas gris inför ett event senare under dagen.  Blir således en natt på Hotellet för honom och säkert många fler som har svårt att ta sig hem från denna magiska och lite lätt otillgängliga plats, pendeltåget stannar inte precis utanför.
Jag jobbar hela helgen så lilla Gustav kommer bli ensam och ledsen hela natten. Undrar hur kelsjuk han kommer vara i morgonbitti när jag kraschlandar i sängen? Lilla fisen som bara varit ensam hemma en hel natt en gång tidigare. Vem öppnar dörren, vem sätter på vattnet och vem håller honom sällskap när han vill äta? Ingen!

Jag har hunnit med att betala räkningarna, ringt banken och startat en sparande åt Stella så hon kan köpa sig en moped när hon blir 15. Skulle fixat för länge sedan men som allt annat läggs det på hög tills nu.
Vidare har jag ringt Länsförsäkringar för att kolla om det blivit någon miss angående Rudolfs moppe. Det hade det inte som tur var. Jag var rädd att den var oförsäkrad fortfarande eftersom inte vi fått någon bekräftelse.
Sen har jag ringt kommunen, vilket inte är det enklaste i semestertider. Tog fyra samtal innan jag fick rätt person på tråden.
Hon som var vikarierande för den biståndsbedömare jag ville prata utbrast exalterat "Va?! Är din mamma över hundra år?" när jag uppgav TELEFONNUMRET som hon bad mig om..08 börjar det med... Jovisst pucko, hon är 107 år!
Hon menade förstås PERSONNUMRET och hon ursäktade sig lite halvtaffligt.

Veterinären ringde jag också, dags för vaccination och frisering. Var telefonkö där så jag ringer om en stund igen. Magen längtade efter frukost efter mitt hårda jobb denna morgon.

I dag ska jag handla med mamma redan klockan 10.30, anledningen till det att jag ska få äran att barnvakta klockan 13.30 en liten stund tills Jogge kommer hem.
Eftermiddagen kommer jag ägna mig åt vila inför helgens jobb och ensammiddag och såklart förebyggande kattmys. Det lutar åt sushi, älskar sushi.














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar