6 juni 2015

GårBraHär



Dags för update! Haft en bra dag med fullt upp med barnvaktande, var lite svettig ett tag kan jag erkänna. Allting hade varit så mycket enklare OM Carlos och Gustav var kompisar. Nu är det ett himla passande, var är katten? var är hunden? kattmaten? hundmaten? kompostgallret ?
Blev en fight mellan dom när vi inte var med riktigt, snabbt gick det och Rudolf blev tvärsur. Men båda antagonisterna klarade sig bra, tror jag.


Jag tog en långpromenad på eftermiddagen då faktiskt solen lyste, Stella satt nöjd i vagnen och Carlos gick duktigt med endast ett par bensprattelpausar. Tack snälla Catta för jordgubbsmössan.
Var väl tur att jag hämtade den igår innan jobbet för någon mössa hade inte packats ner i Stellas övernattningsväska. Den glömdes nog i stressen innan jag skjutsade dom till Låssa Kyrka.

Vid läggdags runt 19.00 så var det en liten kamp som jag vann till slut. Otroligt envis och övertrött kämpade hon in i det sista.


Till slut somnade hon knästående, dock osäker på om huvudet pekade mot Mecka. Hon var så trött men hade lite svårt att släppa in John Blund. Sen är resesängen väldigt spännande med det där nätet på långsidorna där dom små krafsande fingrarna gör kuliga ljud. Jag var inte så smart som bäddade med ett prickigt,  färgglatt underlakan heller, alla prickar tror jag hon pekade på innan hon var redo för godnatt.
Vi får inte glömma att det är första gången hon sover borta, klart det är lite läskigt och annorlunda, trots hon känner oss väl.

Idag blir förresten Stella 9 månader! Tiden går för fort och jag har svårt att greppa att hon snart fyller 1 år!

Ska bli spännande att se om hon vaknar något i natt. Tänk om hon är jätteledsen och längtar efter sin mamma och pappa? Nu ska jag gosefisa med Carlos. Sen blir det en lten nattpinkpromenad innan vi bäddar ner oss i sängen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar