1 juni 2015

VA?



Sovit som en kratta och vakande upp till ösregn, uttråkad katt, skramlande make i köket och huvudvärk.
Drog täcket över huvudet och somnade om en stund tills magen knorrade.
Det här vädret? Kan man lägga in en protest någonstans? Hur mycket regn finns det egentligen, borde ta slut snart.
Har inte lust med ett dugg i dag trots att jag har flertalet måsten som oftast på måndagar. Måste handla veckans middagar, måste handla batterier och annat grejs till makens trattar på Avesina i Lapplands-Väsby, måste röja här hemma, måste ringa någon sjukgymnastik och borde åka till Hammarby Kajväg 7 och lämna in Juramaskinen. Som läget känns nu blir det på sin höjd bara dom två förstnämnda sakerna.
Känner mig trött i både kropp och knopp. Huvudet trånar efter gott kaffe. Tassimoskiten är inte gott!

Till på köpet lyckas man pricka in hästveckan på jobbet också. Måndag, tisdag, fredag och söndag. På lördagen semestrar jag med barnbarnen, det kommer bli skoj!
Nästan ett helt dygn med en snarkande, fisande, dreglande, gullig fransos och en klappande, alltid glad 9-månaders gullunge. Det kommer göra mig gott!

Stella fyller alltså 9 månader på lördag, hur gick det till? Utvecklingen går i ett rasande tempo. Hon klappar, highfivar, babblar på, pussas med öppen mun, säger "titta" och är inte still en sekund mer än när hon sover.

Längtar efter henne. Kommer säkert sluta med att jag åker och leker med barnbarnen i stället för att köpa batterier till Rudolfs hörapparater. Tycker inte det gör någon skillnad med eller utan batterier. Han säger VA? i alla fall varenda gång man tilltalar honom.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar