5 juni 2015

GrAtTis



Godmorgon!
Fredag och jippie på den. Jobbar hela helgen....skoja. Jobbar faktiskt bara i natt sen kliver jag på en liten minisemester som varar i TOLV härliga dagar. Det ni, gör om det om ni kan!
Lätt ordnat när jag plockar ut en semesternatt och en kompnatt i samband med långledigheten. Och sen förstås att världens bästa gruppledare kunde fixa in en ersättare till mig fast det var kort varsel.

I går lekte jag med Carlos på eftermiddagen. Han var här medans hans föräldrar hade lite handlingsbestyr. (och som dom handlade!) Stella var hos farmor och farfar. Tror Carlos gillar att vara lite själv med oss, han myser och vi har så roligt. Klart han också behöver lite egentid han med.

Blir som vanligt denna fredag lite mammatajm, det ska  handlas, bytas gardiner och fyllas i lite papper också.
Men innan dess måste jag nog rafsa fram lite sommarkläder, det verkar som om regnperioden tillfälligt har avstannat och det utlovas sol och värme i dag och kanske hela helgen får vi hoppas.

Idag fyller en väldigt fin kille år, nämligen den här!


 Jogge fyller 30 år, Hipp hipp hurra!
Och jag är så glad att ha honom i vår familj. 
Bästa killen, bästa pappan, bästa hussen och bästa sambon.
En förjäkla bra kille helt enkelt.


Märkligt, jag har 27 000 bilder i min dator men knappt ett enda på bara födelsedagsbarnet.
 I dag och i morgon är dessa två fullt upptagna med annat skoj, nämligen bröllop och festligheter. Kalas blir det på söndag istället, funkar det med.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar