15 juni 2015

SlapparVidare



Snart är det slut på min extra långa långledighet. Jag känner verkligen att jag har vilat upp mig även fast jag tycker jag håller igång varje dag. Idag inget undantag. 
Fick oväntat mycket trevligt fikabesök en stund på förmiddagen. Mia kom med gullig blomma och stannade en timme eftersom jag hade bestämt med mamma att vi skulle handla klockan 12.00.
Får passa på när hon känner sig någorlunda stark i kropp och ben. Vi besökte både Jysk, Karlssons och Willys.

Sen hem för lunch och lite andningspaus en timme innan det var dags att hämta henne igen för att leverera henne till frissan.
Medans Monica friserade mamma så passade jag på att tigga till mig lite gott kaffe hos Anne snett över gatan. Två koppar och småprat innan det var dags att köra hem min nyfriserade moder.
Stannade en stund och fikade även med henne.

Åkte hem efter en stund, kände mig vråltrött. Somnade med en kelsjuk Gustav tätt intill mig på schäslongen.
Gjorde en enkel sillmiddag som jag åt i min ensamhet, som oftast. Gör inget, ganska skönt att äta ensam faktiskt åtminstone ibland.

Sen kom då det där messen som jag älskar att få. "Vill du komma på fika?" och jag kastade mig i bilen omedelbums.
Hade för säkerhets skull med mig mitt nyss uthämtade paket från Jollyroom. Jag spontanklickade lite härom kvällen när jag hade tråkigt. Lite roliga reagrejer som jag tyckte Stella behövde.

 

 Locket till plocklådan var roligast.
 Lilla älskade Stella idag har jag varit mormor i 283 dagar, stort!
Jobbar fortfarande på att försöka ta bilder med knivskarp skärpa, inte det lättaste med en liten aktiv niomånaders sötnos.

 

 Välkommen hem till oss, hälsar alla mina rosa blommor.

 





1 kommentar:

  1. Sötnosan då!!!

    Och vilka fina blommor Ewa =)

    Kram till dig

    SvaraRadera