29 juni 2015

ÄlskarMåndagar



Nu sitter jag här nyduschad och nymatad med en kopp halvsuspekt skitkaffe från Tassimon.  Undrar var Gustav är? Han brukar alltid komma like a skott när jag öppnar dörren efter att ha sovit klart, inte idag. Ligger säkert och sover under någon gran.
Nattens jobb var fantastiskt bra! Det rådde ett lugn och en märklig tystnad på hela avdelningen..bra såklart men jag blev lite orolig. Lever alla? Tog mig någon extrasväng för att förvissa mig om att allt var okej och i varje säng (nästan) snarkades det djupt. Tror vädret kan spela in, alla hade under dagen suttit ute i det fina sommarvädret och både fikat och ätit. Sånt tar på krafterna.

Kissemissen på avdelningen finner sig mer och mer tillrätta han är så charmig och social. Han är som en liten skugga. Följer mig överallt, när jag gör tillsyner vill han gärna följa med in men sitter snällt utanför dörren och väntar. Sen springer han fort till nästa dörr där han vet jag gör en tillsyn, han är så söt!




Som sagt, överallt är han med och ibland lite i vägen som på dom här bilderna.

Nu är jag ledig tills på onsdag, känns förbaskat bra. Som jag tjatat om tidigare så känner jag mig slutkörd.  Veckans lediga tid kommer jag således bara ägna mig åt att bara göra vad jag vill och sen lite vila emellanåt.

Jag ska strax i väg till sjukgymnasten med min ständigt värkande fot efter det en snabb sväng till Stella och Carlos för dagens dos av kärlek, pussar och gos.
I kväll blir det middag på Wenngarn tillsammans med tre trallande jäntor som jag tycker mycket om.
Bilder  på ett gäng glada "tanter" som dinerar supergoda vedugnsbakade pizzor utlovas självklart senare i kväll.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar