18 juni 2015

Tjohooo!



Hinner ingenting! Bara det viktigaste som äta, sova, jobba typ. Hade kalajs igår för dom närmsta sörjande. Det var mamma, Jogge, Emilie, Stella, Carlos, jag och Rudolf som dinerade hämtsushi från Mr Wok.
Asså, Mr Wok vilken kille! Gott som attan och till och med mamma tyckte det var gott, första gången i sitt 87-åriga liv som hon testade sussi (som hon sa)
Tror hon petade i sig en 5-6 bitar med god aptit, doppade i enbart soja. Wasabin rådde vi henne att hoppa över eftersom hon inte gillar stark mat. Kanske var bäst så.

Emilie, överraskningens moder, hade fixat supergoda vaniljpannacotta med rabarberkompott till dessert. Sen hade då grannflickan, Johanna tidigare kommit med ett lass förbaskat goda chokladkakor, någon browniehistoria dränkta i en ljuvlig chokladglasyr. Maj gadd!

Fick presenter såklart som sig bör när man fyller år. Av mina barn med tillhörande pojkvänner inkasserade jag en vacker vas modell Kähler. Har sneglat på den ett tag och det har då Emilie snappat upp. Maken kom med vackra rosor och en trave Trisslotter och av mamma fick jag pengar.
Tack snälla för allt! 

Mätta och belåtna så skjutsade jag sedan hem mamma och jag åkte vidare till jobbet. Blev glatt överraskad när jag kom in på expeditionen och det stod ett litet paket och väntade på mig.
Rara Marie var avsändaren och jag blev jätteglad förstås. Tack snälla du!

 Kära lilla Johanna...tack snälla du för dessa underbara kakor.
Älskar när du trasslar dig igenom våran yviga häck med ett fat med nybakat till oss.
 Min fina vas med fina blommor. Fint i flertal alltså!

 En liten fin rosa blomma med tillhörande ytterkruka var det i paketet för er nyfikna.
Tack Marie!
Eftersom jag jobbar med ett gäng trevliga prickar så var det väl ändå på sin plats att bjussa på något under nattens hårda slit. Pyjamaspartyglass från Slöinge, mitt i prick för trötta nattarbetare.


Till sist vill jag då tacka alla er som grattat mig på min femtefemte födelsedag. 138 gånger skrev jag "Tack snälla du!" eller något liknande på Facebook, jag fått massor med sms och jag hoppas jag tackat er alla och inte glömt någon.
Märkte att en del försökt ringa också, måste varit något knas med min telefon för sent i natt blippade det till att jag hade ett antal missade samtal. Jättekonstigt!

Nu laddar jag om inför andra natten, borde sova lite mera men nu hinns det inte med. I morgon är det midsommarafton och vi ska på utflykt till Wenngarn. Otippat va? Älskar stället!
Vi ska fira midsommar med den superdupertrevliga familjen Gilck, vet att vi kommer få det jättetrevligt. Det har man alltid i deras närvaro.
Fast jag måste ju jobba så det blir ett relativt tidigt uppbrott för undertecknad. Frågan är bara hur Rudolf tar sig hem eller förresten det finns ju ett helt hotell att övernatta på, bara att välja och vraka rum.

Nu ska jag ha kvalitetstid med kissen. Hoppas ni får en bra midsommar med 30 plusgrader, 326 olika sillsorter, strålande sol, små jävla grodordans och svalt rosévin. Dream on gott folk, vi bor i Sverige och där fryser vi alltid just den här dagen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar