3 november 2014

SnilletGrubblarMittINatten



Klarvaken klockan 01.00! Så blir det när man somnar i soffan och vaknar efter nästan tre timmar. 
Fick bli lite te och några smörgåsrånsliknande historia från Lidl, samtidigt som jag försökte hitta några nya spännande bloggar att följa. Kom med tips, hörrni!

Gillar framförhållning, just nu är jag inne på onsdagen denna vecka. Vette fasen hur jag ska få ihop den?
Vi ska till Wenngarn klockan 19.00 på kvällen. Vinprovning och en italiensk femrättersmiddag som jag i kväll fick höra att den hade de blivit degraderad till en tapasmiddag istället. Detta p.g.a för få deltagare. Gör mig inte ett dugg, tapas slinker ner det med och jag är rädd att även vinet slinker ner...det med.
Bara logistiken att få till det med alla bilar förvirrar mig. Både Emilies och Jogges bilar kommer parkeras härhemma tidigt på onsdagmorgon när dom åker till Italien.
Jag åker direkt till Kungsängen när jag slutat jobba för att sova hemma hos Carlos som varit ensam en stund på morgonen.
Sen vid 18.30 ska vi då alltså åka till Wenngarn och prova vin och JA, man ska spotta ut men tänk om jag "råkar" svälja och är det inte lite synd på så fina viner att spotta ut? Gott är det också!
Hur tar vi oss hem? Hur tar vi oss dit? Utan för den delen få en bil stående kvar där över natten?
Bästa vore, om jag får bestämma och för att få ihop allt.... är om Rudolf är den som spottar ut vinet och kör hem. Förresten funkar det? Köra efter vinprovning, ger det utslag om man mot förmodan skulle bli stoppad?
Men sätter sig Rudolf på tvären till det så är skjuts dit och skjuts hem det enda alternativet, och vem skrämmer man till det?
Vi ska till olika adresser också, jag ska till Kungsängen och lösa av Erika som är hos Carlos, Rolf ska hem hit. Jag måste ha en bil stående i Kungsängen eftersom jag tar CG på morgonen och tillbringar dagen här hemma.
Många frågetecken blir det och vore det nu så att någon av er mot förmodan är smartare än mig så hojta till.

Fattar ni överhuvudet taget någonting av mitt svammel?
Nu ska jag strax göra ett nytt sovförsök...wish me luck.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar