28 november 2014

LiteGekåsDå






















  Tror, nej vet att det är några utav er som undrar varför jag är så snål med bilder från min resa till Ullared.
Dels beror det på att jag var inte så aktiv med kamerafunktionen på mobilen, hade fullt fokus på att koncentrera mig på shoppingen.
Det gäller att vara skärpt och följa inköpslistan annars är det lätt att man svävar ut.....och grejer som inte stod på listan glider ner i vagnen.
Det var just det som hände mig...och säkert 90 % av alla andra där inne. Det blir så, man pillar, klämmer, känner och kommer på att "Jamen en sån här behöver jag, billig är den också!" och så plums ner i vagnen. Det är liksom det som är hela grejen med Gekås....frilansa bland hyllorna.

Däremot blev det en hel del mms till Emilie. Hon var ute efter lampor till lägenheten. Jag har sagt det förut och det tåls att sägas igen. Är man ute efter fina lampor så är ett tips, ta er en tur söderut. Det lönar sig!
By Rydéns lampor har dom hur mycket som helst av i alla modeller, tak, fönster, golv och olika  tillbehör. Dessa är snorbilliga på Gekås till skillnad på fina gatan hemmavid.
Emilie valde efter en intensiv bildbombardering och messkonversation tre taklampor, alla förbaskat fina och det kommer bli så fint hemma på Safirstigen.



  Jag slog mitt rekord när det gäller totalsumman, hamnade på många tusenlappar. Fast blev ordentligt chockad när jag lite halvskraj skulle betala största lasset på onsdageftermiddagen.  Vagnen var proppfull och jag hade svårt att få plats med mer, ville ha lite koll så jag inte skulle behöva stå där och skämmas i fall jag inte hade täckning på kortet...sen blir styrförmågan på kundvagnen så mycket sämre när den är fullastad. Höll på att köra omkull både barn och förvirrade män.
Jag gissade på 8200, min kompis på 7600. och skrattade därför lite nervöst för mig själv när det "bara" gick på 4800:-.
Fast märk väl, hälften av grejerna var beställningsvaror från familj, släkt och vänner och dessa pengar rullar in snart igen.

Handlade en del kläder till Stella, dock i storlek 68 som är på tok för stort nu. Men det var väldigt dåligt med kläder i mindre storlekar på tjejsidan. Så är det med Gekås, man vet aldrig vad som finns riktigt.
Mamma fick sina tröjor och annat smått och gott idag. Hon blev överlycklig och tröjorna blev hon så glad för, det var skoj!


Den här köpte jag inte, lite väl glittrig va? Men passande för Melodifestivalfinalen kanske?
Fanns rosa också.....


 Rosa stjärntröja till Stella och lite annat smått och gott.


 Erika hade önskat sig nagellack, China Glaze 49:-/st och det är tydligen jättebilligt.


 Fick bästa messet när jag höll på att somna i tisdags, älskade underbara gullunge. Alltid glad!


 Mia satte sig i Sportbaren för lite nödvändigt pluggande, duktig skolflicka som hon är.

Det bästa med hela resan var att jag nu är klar med julklapparna. I alla fall nästan...sånt gillar jag.
Nu måste jag dra igång middagen här hemma, råkade somna efter jag varit hos mamma. Blev inget piffande av adventsljusstakar härhemma alltså. Men hos mamma är det klart med stjärnor, stakar och julgardiner, hon var glad och nöjd och kors i taket för det.

Hinner piffa i morgon om jag överlever, fick plötsligt ont i halsen...grrr det gillas inte. Har inte tid med någon förkylning nu. 
Jobb hela helgen önska mig lycka till!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar