18 november 2014

KalasBlodhundarJöbb



Kvart över draghålet så fällde Emilie ut landningställen på Cittran och jag gick ut, hade varit klar en kvart då redan.
Carlos blev glad när jag trängde mig in i baksätet bredvid honom, dom i framsätet sov gott.
Ja, förutom chauffören förstås hon var vaken som sig bör när man sitter bakom ratten.

En sväng in på ett utav Sveriges mest värdelösaste centrum, synd att kalla det centrum. Hägringen vore ett bättre namn.
Emilie uträttade lite ärenden medans jag satt kvar i baksätet och höll koll på löst folk och lallare  tillsammans med blodhunden och en sovande baby.

Mormor blev glad när vi kom! Skillnad mot ett annat år då hon inte öppnade dörren när vi plingade på...Men nu kvittrade hon i 180 och gullade med en glad Carlos. Stella sov som vanligt. Vi hade köpt en blomma (ingen orkide!), en vinflaska, Vienettaglass och muffins. Utav Emilie fick hon en plånbok med favoritmotivet ugglor på, inköpt i Italien. Hon blev glad för allt såg det ut som.

Till slut vaknade Stella efter att jag fått tillåtelse att peta på henne. Hon skulle i alla fall äta innan vi åkte därifrån eftersom Emilie skulle vidare på ytterligare ett uppdrag.
Carlos åkte med mig hem, vi gick en liten frallenad som genererade i enbart lite småpinkande. Sen gick vi hem och somnade i varsin hörna av soffan. Sov så skönt ända till pappa Jogge klev innanför dörren för att hämta hem sin lilla juvel.

Har varit helt ute och cyklat när det gäller mitt schema. I helgen som var trodde jag att jag skulle jobba tre nätter, fredag till söndag. Men icke, jag hade bara två nätter, var alltså ledig i söndags.
Och denna vecka var jag bombis på (bömbis?!) att jag hade tre nätter också. Nähädu virrpanna, bara tisdag och onsdag denna vecka. Har alltså  vimsat runt på fel schemavecka helt enkelt. Rörigt med sjuveckorsschema.

I kväll ska jag åka lite tidigare till jobbet, jag har ett hemligt uppdrag att utföra på vägen. Kom på att jag jobbar med Anne i natt! Det blir kul, hoppas hon har lite tid över och hänga med mig, Var så länge sen sist.



Skön sovstil i bilen!

Säga vad man vill om mamma, men smidig som en gasell är hon. Här sitter hon på golvet för att säga hejdå till Stella. De skiljer 86 år på damerna i bild....!


Gullungen på plats i bilen, kort därefter tvärsomnade hon. Tror inte det finns något mer behagligare. lättsamt barn än Stella. Äter, bajsar, pratar, ler och sover...sover hela nätterna! Duktiga barn!

Jobbe lite snart då, heippa!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar