10 november 2014

AdventKommerTidigtIÅr?



Om tjugo dagar, säkert mörkgråa allihopa så är det första advent om jag fattat grejen rätt. Och likt förbannat så börjas det pimpas redan nu i fönster och i trädgårdar. NU?! Är ni galna, varför så brått?
Hemma på min gata i stan (nåväl byhåla) så finns det dom som tagit fram stakar i fönster och ljusslingor i träden allaredan. Var det inte midsommar typ förra veckan? Valfritt naturligtvis, men jag väntar väl
as usual in i det sista.

Idag var det Erika som tog kommandot vid spisen, hon bjussade på Paolo Robertos tonfiskpasta. Det är så god med tonfisk (otippat?!) kapris, körsbärstomater, persilja, lök och färsk fettucini. Mätt som ett bergstroll som alltid! Tack snälla du för maten.

Nu har min lilla rara kompanjon och jag hamnat i soffan hemma i Kungsängen. Han ligger alldeles bredvid mig och snarkar och släpper väder som en hel karl. Tur att dom numera efter foderbyte är luktfria, men det blir ett redigt vinddrag av dom, nästan så man får hålla i sig för att inte trilla ur soffan. Bra tryck i den lilla franska rumpan!

Ska strax brassa mig lite kaffe, ta en Alvedon, lederna värker värre än vanligt i dag och sen är det snart dags för Fotbollsgalan. Whohooooo!

Ha´re så bra, det har vi!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar