2 november 2014

BraSöndag



Dags att summera söndagen som började med en åskknall utan dess like klockan 03.16 i natt.
Var först bergsäker på att det detonerat en bomb utanför huset, då både fönster och väggar skallrade.
Usch, vad rädd jag var och Gustav likaså. Han kröp under mitt täcke och låg så kvar en lång stund.
Frågade Rudolf på morgonen om han hade hört något....men icke. Herregud, hur kunde man inte höra denna smäll?

Annars idag så har jag haft en del att pyssla med. Mamma och jag var upp till kyrkan och tände ett par ljus. Blev en kaffe hemma hos mamma efter det.
Vidare hem igen för att se Emilie och Jogge städa sina bilar. Rudolf hjälpte till med vinterdäcken.
Och jag höll ordning på småbarnen. Stella fortsätter att imponera, hon är så himla lätt och beskedlig. Äter, sover, bajsar och myser. Det är hennes melodi. Gråter sällan, bara lite idag men då sjöng jag "En elefant balanserade" då blev hon tyst. Var väl antagligen för det lät för taskigt.....
Carlos fick för första gången ett grisöra av pappa Jogge. Han såg lite rolig ut till en början, visste inte riktigt vad han skulle göra med det.
Men sen satte han fart och smackade i sig hela för att sedan kräkas upp det mesta på min vardagsrumsmatta. Blir en kemtvätt på den...

Ingen tv har vi heller, Viasat har tydligen driftstörningar i Stockholmsområdet. Tror inte det har  något att göra med ovädret i natt eftersom vi hade tv i morse.
Gör mig inte så mycket, tänkte i alla fall titta på Svenska Hollywoodfruar på TV3 play, missade veckans avsnitt. Kanske hinner med ett Lyxfällan avsnitt också innan John Blund kallar.

Bjussade La Familia på lammstek, ugnsrostade grönsaker och potatis. lantbröd och sen Emilies förjäklagoda egengjorda rödvinssås till middag. Hade haft lammsteken legat i smarrig vinmarinad ända sen i går kväll, och oj vad gott det blev.

I morgon väntar ett stadsbesök för mig. Ska till Favoptic och kolla ögonen och sen vidare på ett annat hemligt uppdrag. Satsar på att åka härifrån vid 10.30 sirkalisa så i kväll blir det tidigt sänggående.

Tog lite fina bilder på Stella-Maräng idag när hon  var här.

 Världens gulligaste!
 Här övar Stella nacklyft på Håbo Kommunjulklappen.
Så gullig, när mormor lipar så lipar jag tillbaka.
Usch, hur sjutton ska jag klara mig i 10 dagar utan denna vackra minimänniska?
Kommer bli tufft, men som tur är så har jag Carlos. Han är såklart också mormors lilla favorit.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar