23 november 2014

CarolaÄrBästIngenProtest




Så mycket bättre, jag har glömt att ventilera gårdagens Så mycket bättre. Vad tyckte ni? Som gammalt Carola-fan (och det skäms jag icke för) så tyckte jag förstås att det var det mest fantastiska program i serien som visats. Det bästa!
Helt galet bra, Carola visade en annan sida av sig själv. Öppenhjärtlig, personlig, självdistansierad,  ärlig, rolig och alldeles vanlig.

Och vilka tolkningar av hennes låtar dom andra artisterna gjorde och jag tror att vi kommer få höra  Orups tolkning av Främling ganska ofta på radion. Orup gjorde den så bra och jag tror till och med att låten faktiskt inte bara rörde Carola till tårar, såg att min lilla make satt och torkade sig lite lätt i ögonvrån också.
Tycker annars att alla låtar var fantastiskt bra, Amandas tolkning av Stormvinden gjorde hon otroligt bra.
Jag var alldeles matt när programmet var slut, vill höra och se mera. Och som av en liten händelse så råkade jag se på FB att Carola tydligen skulle ut på någon vårturné. Hur sjutton har jag lyckats missa det?

In snabbt som attan på Ticnet och kollade, jorå 3 mars är "Carola- Det bästa av mig" på Cirkus och endast ett fåtal biljetter fanns kvar. Jag bokade snabbt två stycken på dom minst sämsta platserna.


Kommer bli hur bra som helst, alla hennes hits och lite till. Oj, vad jag ska sjunga med!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar