4 november 2014

BraNattMedHundKompis





Godmorgon på er!

Trodde det skulle bli en tuff natt för mig på jobbet i natt eftersom jag hade varit i gång mest hela dagen i går utan någon nämnvärd vila. Då brukar det vanligtvis bli tröttsamt, men icke. Jag hade en jättebra natt med lagom att stå i, en s.k hanterbar natt. Dessutom var vi ett bra gäng i natt, är väl alltid det mer eller mindre. Det var lugnt och stilla i hela huset så det fanns t.o.m tid för lite gemensam fika och småprat, kul!

Hade sällskap av den här vackra hunden, Diva. Diva är en alaskan malamute och utbildad vårdhund eller heter det besökshund. Detta innebär att hon arbetar precis som vi andra när hon är med på jobbet, hon har sin lilla arbetsväst på sig också, där det står "Besökshund"
Hon är så fantastiskt fin, lugn som en filbunke och supergosig. I natt var hon lite trött, gick in och la sig på kontoret och snarkade högt medans vi fikade.
Hon gör ett mycket bra arbete bland våra dementa, helt galet att se hur lugna dom blir bara Diva visar sig. Underbart, det är så det ska vara på alla boenden tycker jag.


 I morse i omklädningsummet var hon som vi andra väldigt trött. Lilla gumman, hoppas du orkar arbeta i natt med, du sprider en sådan lugn stämning över hela Solängen.

Nu ska jag strax sticka till mamma, hon vill till banken och dom stänger ju 15.00. Ikväll måste jag åka till Kungsängen och pussa Stella farväl innan jag åker till jobbet. Det kommer bli tungt att inte få se henne på så många dagar..PUH!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar