15 juni 2021

LedigHejaSverigeOchBedragare

 Tjoho!

 Kommande vecka kommer bli lugn, ska bara vila och förhoppningsvis få träffa min familj. Längtar efter allihopa! 

Idag ska jag till mamma, har inte varit där sen förra tisdagen. Tvingade mer eller mindre Owe att besöka henne i helgen och det hade han visst gjort. Hon har varit lite orolig och ledsen efter att hon i veckan fick ett telefonsamtal från en som utgav sig vara polis som sa att hennes bankkort måste kontrolleras. Han skulle komma upp till henne och "låna" hennes kort för att kolla om det var okej. 

När jag fick höra om detta ringde jag 114 14 direkt och berättade men eftersom "polisen" ringt från ett hemligt nummer och mamma inte kan öppna sin dörr då hon ligger i sängen dygnet runt kunde ingen anmälan göras. Hon är trots det väldigt orolig att personalen ska släppa in någon till henne men det har jag pratat med personalen om och jag hoppas dom förstår allvaret.

Men tänker förstås på alla andra gamla människor som blir lurade av dessa bedragare. Vilka vidriga människor det finns som lurar våra gamla.

Såg ni matchen igår? Vilket sömnpiller! Tackar Gud och Robin Olsen för ett oavgjort resultat, hade lätt kunnat bli minst 7-0 till spanjackerna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar