6 november 2021

UpDateEttåringLekOchBus

 

6 november idag och Leandros första födelsedag. Helt otroligt vad det här året har gått snabbt. Ett helt år sedan den här lilla eller förresten stora om man syftar på hans födelsevikt föddes mitt i värsta pandemin. Två barnbarn blev tre till antalet och jag känner mig oerhört rik och lycklig på kärlek från tre underbara varelser. Och självklart fantastiskt kul med en liten kille 💙

Idag blir det stort kalas för Lillen med många gäster. Paketen är inslagna och dom beställda kanelbullarna blev färdigbakade sent i går kväll. Mer om festligheterna kommer vid ett senare tillfälle. 

Annars i veckan har jag jobbat några nätter och sen till min stora glädje umgåtts med alla mina fyra gullungar.  

I tisdag var jag hemma hos Carlos och Leandro när storasystrarna och föräldrarna var på utflykt till Fyrishov. Vi hade jättekul hela dagen. I tre timmar sov Leandro och då passade Carlos och jag på att ha egentid i lugn och ro, det gillar han.

Världens finaste Carlos 💕

 
Leandro kommer garanterat bli ett riktigt litet busfrö, det märks redan nu och på fotoväggen i hallen. Bus i blicken och alltid glad!
 

Tänker så det knakar........

Vi togs oss en liten eftermiddagspromenad.


Indoktrinerat barn. Heja Bajen!

I onsdags hade två höstlovslediga flickor tråkigt hemma och ville komma till mormor och leka. Mormor ryckte ut och undsatte flickorna från tristessen. Sen följde en mysig eftermiddag med lek, pyssel och kattgos. En hel låda med Barbie, Barbiehästar, kläder m.m sysselsatte tjejerna i flera timmar. Bra fynd jag lyckades lägga vantarna på när Åsa la ut till försäljning.


Mera fynd från Åsa. En spårvagn som Alessia blev väldigt glad för. En liten del hade lossnat med det fixades lätt. Teamwork!

Cesar kom som vanligt på besök. Stella visade honom en utav Leandros födelsedagspresenter. En fotopekbok jag gjort till honom och där faktiskt Cesar finns med under kategorin "KATT" 

Tänkte förstås välja en bild på Gustav men tänkte så här att Gustav har aldrig Leandro vare sig sett eller träffat. Däremot ser han Cesar varje gång när han är här.

 Vad skulle jag göra utan er?

💖💙💚💛💜💝



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar