29 april 2022

StadsturMedMinPersonligaAssistent

Tjolahopp!

Måste bara berätta att jag var på världens häftigaste show häromdagen. Anne och jag fick en förfrågan från en vän (som jobbar med showen) om vi ville ha biljetter till Club After Dark på Vasateatern...OM vi ville? Helt otroligt var vi båda lediga just i onsdags. Anne svarade självklart JA TACK fortare än kvickt.

Vi slog två flugor i en smäll och åkte in vid lunchtid för att titta på körsbärsträden och äta lunch i Kungsträdgården. Det är en gammal tradition vi har. Fast i år var det lite väl kylslaget. Men vi hittade i alla fall ett bord längs restaurangens husvägg där det så fint var uppvärmt med infravärme.

Det gäller att få till den däringa perfekta bilden 😀

När vi kände oss klara med dom rosa träden gick vi vidare. Åhlens stod näst på tur, lite bra att ha grejer stod på inköpslistan. Hela vägen till Åhlens så pratade vi om hur rolig Farao Groth är när han är med i Gry Forsell med vänner på morgnarna. Lyssnar alltid när jag åker hem från jobbet och skrattar så jag gråter när han "drar" igång.

Nu händer en väldigt underlig grej. När vi går in på Åhlens så vem är den första person vi ser därinne på parfymavdelningen? Jo, Farao Groth!? Vi var ju bara tvungna att berätta för honom! Hur vi pratat hela vägen från Kungsträdgården om hur rolig han är m.m. Han svarade glatt på sitt klingande dalmål "Är det sant?!" Sen tjittjattade vi ett tag med honom och gick vidare. 

Vilket sammanträffande! 

Vid 18.00 var det insläpp på Vasateatern. Det började med mingel och sen blev vi visade till vårt bord. En trerätters serverades under showens gång och allt var bara så fantastiskt bra! Maten, servicen, showen, sällskapet...ja allt! 

Jag kan fortfarande inte fatta att det ÄR killar som står på scenen...helt obegripligt. 

Dessa damer roade oss medans vi stod i kö i entrén. Berättade bl.a för oss att man behöver pass på både in och utresa till Kungsholmen. Det visste ni inte?

Tog inte så många bilder men fick några av Anne. Jag filmade mest. Men som sagt showen var så bra. Jag har sett After Dark i tidigare uppsättningar som också varit toppenbra men den här tar priset. Hade kramp i magen av allt skrattande. 

Nu ska jag lägga mig och försöka sova ett par timmar. Jobbar fredag och lördag den här helgen. En natt i min egen kommun och en natt i grannkommunen, älskar variation.

Snart så..........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar