28 oktober 2020

BananerJobbFrallanOchJB

 


Är fortfarande sur och tvär eftersom mitt förra inlägg som jag för övrigt tyckte jag fick till jättebra gick upp i rök.

Har precis klivit på en välbehövlig långledighet och känslan över att var långledig är lika härlig varenda gång. Har dessutom haft så otroligt ont i nacken och ryggen så nio dagars vila är mer än välkommet. Vänster arm fungerar dåligt, den domnar och värker. Att jag blivit mer smärtpåverkad beror på en mycket tung och svårhanterlig boende. 

Har legat i spabadet varenda dag efter jag kommit hem från jobbet och säga vad man vill, men det är bästa medicinen. Helt otroligt vad 38-gradigt vatten i kombination med massage gör susen. Ångrar inte en sekund att vi köpte detta bad. Rekommenderas starkt!

I det borttrollade inlägget berättade jag bl. a om jag hade köpt nya täcken och kuddar till oss, att Alessia hade gjort ett fint och mycket likt porträtt av mig och att jag gjort en supergod sichuankycklingrätt utan sichuan. Hyperintressanta upplysningar as usual och jag förstår er frustration över att inte få hissa era intresseflaggor.

Inte att förglömma var det såklart det vanliga förvirrande käbblet om allt och inget. 

I helgen som var jobbade jag, en mycket behaglig helg. Lugn och skön på alla sätt och dom flesta sov mycket gott. Precis som det ska vara, sova på natten för att orka med dagarna på en demensavdelning.

När jag vaknade på lördagen så hade Rudolf varit och handlat. Det hängde en stor röd Dressmannkasse på köksstolen. Det brukar hänga just en sådan fullproppad kasse på köksstolen ungefär två gånger varje år. Det är så han shoppar kläder maken. 

Han är inte vidare dyr i drift när det gäller klädinköp konstaterade jag när jag tjuvkikade i påsen. Två par jeans, tre skjortor och sen ett gäng strumpor. That´s it! 

Och till alla er som svarade fel på fråga 7 i Rolf-Quizet på festen och svarade "enfärgade" kan jag säga att nu skulle ni haft rätt.  Alla tre skjortorna är ENFÄRGADE..fattar ingenting! Var alla dom rutiga slut?

 Marlboromannen har gjort bejublad comeback?

I går hjälpte jag Emilie med barnen en stund på förmiddagen, dom har höstlov och är lediga från förskola och skola och blev glada när jag kom. Alessia var glad och berättade för mig att jag skulle barrrnvakta dom. Hon är så rolig, just nu betonar hon kraftigt alla R i det hon säger. Låter RRRRoligt! MoRRmoRR!

När hon var hos oss förra helgen trodde jag först hon hade börjat stammat, blev lite smått bekymrad. Men då förklarade Emilie senare att hon "ljudar". Stella har lärt sig att läsa och ljudar och läser högt på allt hon ser. Lillasyster vill inte vara sämre och "ljudar" på sitt sätt varenda ord (och det är många) hon kläcker ur sig.

Vi hade ett par intensiva men roliga timmar tillsammans. Hann med allt och lite till. Ritade, pysslade, lekte, länsade fruktskålen och tittade på TV.




Efter utbildningen åkte jag och handlade lite på Coop. Men hallå, lussekatter i oktober! Älskar lussekatter och var nära att hiva ner några i påsen. Men hejdade mig i sista sekunden. Det var flera kunder än jag som ojade sig lite över lussekatternas tidiga ankomst.

Idag har Carlos varit hos mig ett par timmar. Tänkte att vi skulle gått en lite längre  promenad men det tänkte visst inte Carlos. Det regnade! Och regn och fransosen är en mindre bra kombination. Men till slut blev nog trycket för kraftigt i dom bakre regionerna och det blev en väldigt snabb och mycket kort promenad ner till allén, där satte han ner rumpan och sen fort tillbaka igen. Hann knappt få med mig fångsten i påsen.

 
Vi har gosat hela dagen min lilla gosefis och jag 
❤ 

Talade om för honom att han när som helst kommer bli storebror IGEN. En till liten och kanske skrikigt barn i huset.  Och blir det jobbigt för dom små frallöronen så får han vara hos mormor hur mycket han bara vill. Men såklart kommer det gå bra ❤ 

Nu ska jag byta köksstolen och datorn mot sängen och Ipaden. Tror jag orkar se ett avsnitt av Lyckoviken innan John Blund kommer. I morgon ska jag få träffa en mycket liten och fantastiskt söt liten kattunge. Kan hända att jag stoppar den i fickan ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar