18 september 2021

GnällLängtanOchBästaVänner

Lördag idag och jag har varit ledig några dagar. I morgon åter till arbetet för tre nätter, ska bli kul. Blev tillfrågad om 12 nätter häromdagen. 9 stycken i november och resten i december, tackade ja till allihop. Känns toppenbra, älskar framförhållning.

Har haft extremt ont i min höft sista dagarna och inte blev det bättre när min sjukgymnast konstaterade att jag även har artros i vänster knä. Inte undra på att smärtan är näst intill olidlig och sömnen blir därefter. Nu är jag alltså helt utsliten i knä, höft och hela halskotpelaren, känner mig deppig. Är väl bara att lägga sig ner och dö?

Fast det har jag inte tid med idag, för ikväll ska vi hem till Ingrid på middag och spelkväll. Och när Ingrid ställer till med middag då tackar man aldrig nej. Det är som man går på en riktig stjärnkrog, hon bjuder alltid på fantastiskt god mat. Hon är galet duktig på allt denna kvinna. Spännande vad hon har kokat ihop för smarrigt idag...längtar

Vi gör sällskap med Inger, Niclas och Musse. Kommer bli en superrolig kväll som alltid.

 
Häromdagen ringde Stella på väg hem från skolan och frågade om hon och Alessia fick komma och leka. 
Jag kastade mig i bilen för att hämta dom. Jag blev jätteglad! Vi träffas alldeles för sällan. Jag jobbar och sover mest. Och gör jag inte det så har jag ont är trött eller är grinig. Vill för guds skull inte vara en grinig mormor. Dom har så klart fullt upp med sitt såsom skola, aktiviteter, kompisar m.m.  Önskar ibland att vi bott närmare varandra. Men det är är såklart bara min önskan såna här dagar när längtan blir för stor. 

I måndagsmorse gick jag en lite längre promenad med en lätt snuvig Alessia och en sovande Leandro medans mamma hade viktigare saker att göra. Leandro gillar att gunga, han skrattade högt när Alessia gav honom fart. Oroliga mormor stod bredvid och tjatade "inte så högt!" "nu räcker det!" "han är liten!" men Leandro bara fortsatte att skratta.

Det har flyttat in en liten hamster i flickornas rum. Ellie heter hon och jag måste erkänna att hon är väldigt söt, ser ut som en råtta fast tack och lov utan svans. Att försöka ta någon skarp bild på henne är totalt omöjligt. När hon väl är vaken så far hon runt som en ursäkta uttrycket....."skållad råtta" i buren. 

I går blev jag sugen på blåmusslor så det blev en tur till Bålsta för inköp av dessa härligheter. Rudolf fixade som alltid en jättegod fredagsmiddag till oss. Billig mat förresten dessa musslor. Gott vitt vin från "våran" favoritvingård i Piemonte.


Synd att Rudolf inte använder t-shirt annars hade den här varit klockren. Skulle passa bra på honom 😀

 
💕💕💕
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar