10 september 2021

AlltOchIngetHejOchHå


Godmorgon!

Tre jobbnätter i rask takt avklarade. Kan erkänna att jag känner mig lite sliten. Tittade i kalendern och upptäckte att jag på 14 dagar har jobbat 10 nätter! Kanske inte så himla bra, men så här i början av mitt frilansande som nattfjäril är jag rädd att tacka nej till dessa jobberbjudande som erbjuds.Tänk om jag inte kommer få några fler nätter?

Har mest jobbat på mitt gamla jobb med bästa gänget i Bålsta. Men det har även blivit några nätter i Kungsängen, det är precis lika kul. Många av föredettingar jag jobbade med fram till 2008 är kvar fortfarande. Otroligt!

Nu tänkte jag vara ledig och vila upp mig förhoppningsvis en hel vecka.  Men dyker det upp någon ledig natt tackar jag säkert ja till den med. Tre helger framöver har jag roliga saker inbokade sen långt tillbaka. Det börjar i morgon med "Stella-och-mormor-på-stan-dagen-2021" Det är något både Stella och jag ser fram emot. 

Annars så har vi under dessa två veckor firat två födelsedagar. Först Erika i slutet av augusti och sedan Stella i början av september.

Här kommer lite bilder från kalasandet:




 

 

 

 

 

 

 

Som alltid stod Emilies för dom fina och jättegoda tårtorna.  Stella beställde prinsesstårta och Erika hade önskan om en choklad och hallonskapelse. Båda fantastiskt goda!

Det finns en rolig rutschkana precis där Erika bor, den gillade tjejerna. 

Gullfisen 💛


Några dagar senare var det dags för Stellas kalas. Gott fika, skönsång, paketöppning, trevligheter och hurrarop. Precis som det ska vara på kalas. Tänk att det är helt ofattbart att Stella är 7 år, har svårt att greppa det faktiskt. Stora tjejen 💕

Fönstertittaren pockar på uppmärksamhet

Vårt gamla skruttiga plommonträd ser till att magarna våra hålls i trim. Herrejäklar vad plommon det är på det. Har aldrig varit med om liknande. Jag äter och äter och äter....älskart! 

Ingen har väl missat att världens bästa grupp ABBA släppt nya låtar. Helt otroligt! Nu? 47 år sen dom vann i Brighton med Waterloo. Satt klistrad framför datorn och följde sändningen, det var helt magiskt (för att citera Niclas) Och hur bra är då inte dessa nya låtar? Bästa! Fick rysningar och tårar i ögonen.

På fredagar är Alessia 💜 ledig från förskolan och istället för vara hemma med pappa och lillebror ville hon komma till mig. Vi hade jättekul hela dagen, som alltid. Pannkakslunch och munkfika gjorde att blodsockret låg på en jämn nivå. Hon hoppade på studsmattan och badade. Vi höll oss sysselsatta hela dagen. Toppendag!

 
I vårat villaområde har vi en allmänning, där var vi mycket när våra barn var små. På den tiden fanns det gungor, klätterställningar och annat skoj som höll barnen sysselsatta. Nu finns det bara gungor och ett fotbollsmål. Men eftersom Alessia är bolltokig tog vi med oss en fotboll och gick dit. Vi hade jättekul en lång stund när vi spelade fotboll. Jag satt och tänkte mig tillbaka på hur många timmar jag varit i den där lekparken på 80-90-talet. Helt perfekt att ha ett sådant lekområde precis vid husknuten. 
 
 
💕 


I morgon är det dags för det årliga Mopperally i Nynäshamn. Rudolf har åkt några gånger tidigare. I år har han packat Mickes moppe på släpet och tänker köra den ca 6 mil långa  banan tillsammans med ett hundratals andra retromoppar och dess ägare. 2016 var Mickes premiärlopp, dessvärre slutade det med punktering och han fick istället åka med i följebilen. Ett kul arrangemang som jag brukar följa med på utan att deltaga såklart. Jag har andra planer tillsammans med Stella.

Ha en trevlig helg kompisar!

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar