30 september 2021

HejKäraDagbok

Hög tid att sammanfatta senaste veckorna här i min dagbok. Jag har faktiskt inte gjort så himla mycket mer än jobbat en del. Har blivit ganska mycket så i fredags tackade jag för första gången nej till ett erbjudande om en natt. Kände att jag var så trött och låg efter med sömnen. Sov välbehövliga 10 timmar den natten. Har väl aldrig hänt tidigare.

Har försökt hinna med att träffa mina tre....nej, fyra små barnbarn. Vi träffas alldeles för sällan och det gör mig deppig. Längtar efter hela bunten för jämnan. 

Stella knäcker extra som tatuerare 💗 Dessvärre försvann gaddningen ganska snabbt.

I morgon ska Alessia och jag ha en dag tillsammans. Hoppas vädret blir bra så vi kan hitta på någon liten utflykt eller så. Tänkte någon rolig lekpark med picknick eller liknande. Det blir ingen övernattning hos oss eftersom jag jobbar hela helgen. 

Men på söndag kommer hela min familj hit för att äta och fira Rudolf som fyller år. Vet inte vad vi ska hitta på för middags att bjuda på. Överlåter det till födelsedagsbarnet, jag kommer ändå vara sovande tills gästerna kommer.

I söndags eftermiddag hade vi pooltjänstgöring. Vi rengjorde och bytte vatten i spabadet. Jäklars vad kul det var, vilket skumparty!

Inte för att vattnet var dåligt utan mest för att man ska göra det några gånger varje år. Vädret var dessutom toppenbra och vi slapp frysa, det tog ändå ett par timmar innan allt var klart. Hade frusit ihjäl om det inte hade varit sol och värme. Men nu är det som nytt, rören rengjorda, vatten påfyllt och kristallklart och jag fick per automatik fötter och vader rengjorda.

I lördags var det dags för det årliga personaleventet på Wenngarn, hemma hos chef Lennart med fru Pia. Vi spelade först äventyrsgolf och det var så roligt! Vi blev via lottdragning uppdelade i lag tre lag med fem deltagare i varje, jag hamnade i vita laget och tror det eller ej, vita laget vann! 

Tyckte det ordades väldigt lite om vita lagets vinst på den efterföljande middagen på Dammstugan, finns ju en del vinnarskallar i det där sällskapet som då alltså inte vann.....haha!

                                                                       

I det här vattenhindret fick många bollar bada.....dock inte min boll, hallå jag tillhörde faktiskt det vinnande laget. Det var i alla fall jätteroligt att spela dessa 12 banor, ganska enkla faktiskt och jag hoppas vi kan ha en familjedag tillsammans där snart. 


Efter den stora minigolfdrabbningen gick vi hem till Lennart och Pia för dessert och kaffe. Tog en promenad på området och passade på att plocka lite solrosor med oss hem.

Hade en riktigt rolig eftermiddag och kväll tillsammans med hela SBA Drift-familjen. 

Tänk att den här lilla fina killen snart fyller 1 år 💙 

Nu ska jag hoppa i kläderna och bege mig ut på en promenad till mamma. Bilen är i tryggt förvar hos bästa Åsa i Bålsta för service. 

 Idag är det två år sedan vi tog avsked från våran fina kisse 💕 saknad varje dag.

Lilla underbara Gustav

💗


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar